icon

Je nutné sa oholiť pred návštevou urologičky?

thirstymonk
8. júl 2025

Dobrý. Som chlap a vždy som si pred návštevou urologičky oholil nádobičko. Prišlo mi to ako elementárna slušnosť, nakoľko asi všetky ženy, ktoré poznám sa tiež vždy oholia pred návštevou gynekológa. Videl som v tom nejakú paralelu. Čaká ma kontrola u urologičky, ale holiť sa mi veru nechce. Myslíte, že je to neslušné prísť ku urologičke jak šimpanz?

Predpokladám, že väčšina chlapov sa asi neholí, ale podľa mňa je to nechutné.

Strana
z2
marcel19
4. aug 2025

@thirstymonk ja som vždy oholeny a to mám urológa...

anonym_7fca59
4. aug 2025

@thirstymonk uprimne? Mne príde nechutný do hladka oholený chlap. Skôr sa mi páči strojčekom zostrihnuty na 6-ku napríklad 🙂 vôbec sa nemusíš holiť podľa mňa

anonym_bde86d
4. aug 2025

Chlpy sú prirodzene , ak sa nebudeš cítiť zle, nemusíš sa holit. Aj sa budeš, ohol sa

3petka
4. aug 2025

@thirstymonk To že ho máš chlpatého je od prírody normálne. Buď sa holíš alebo nie pre svôj dobrý pocit. Podstatné je aké vyšetrenia ti bude robiť a či ho nájde v poraste.
Ku gynekologičke chodia ženy aj zarastené aj oholené. Je to úplne prirodzená vec na ľudskej bytosti. Aký budeš takého ta porieši.

anonym_a6266c
4. aug 2025

Netreba byť do hladka, kľudne s nejakým nádstavcom to dať na krátko.
Moj sa tak holí so strojčekom, lebo mu zarastajú inak chlpy.
Ja myslím, že všetci chlapi sa holia sexuálne aktívny, veď potom aj klobása vyzerá väčšia😁

thirstymonk
autor
21. aug 2025
@anonym_a6266c

Netreba byť do hladka, kľudne s nejakým nádstavcom to dať na krátko.
Moj sa tak holí so strojčekom, lebo mu zarastajú inak chlpy.
Ja myslím, že všetci chlapi sa holia sexuálne aktívny, veď potom aj klobása vyzerá väčšia😁

@anonym_a6266c Tak ono vieš, problém je ten, že napríklad niektorí chlapi zarastajú len na genitaliach. Takí keď si oholia, tak to vyzerá viacmenej normálne, ale keď niekto má chlpaté aj brucho, aj chrbat a oholí si len miešok a max. okolo penisu, tak to vyzerá maximálne smiešne. Potom je zrazu skok, kde končí hladkosť a začína chlpatosť. A to je podľa mňa veľmi divné.

Strana
z2