Je odstránenie predkožky zdravšie a hygienickejšie?
Ak sa predkožka dá hyrurgicky odstrániť bude to zdraviu , hygiene prospešnejšie? Ako máte skúsenosti
Zdraviu prospesne to nemá byt prečo ,pokiaľ nemáš zdravotný problém
A hygienu treba dodržiavať ci s..ci bez...
@anonym_7623df lenže je to také divne zapácha to chvíľu po úmyti
@anonym_7623df lenže je to také divne zapácha to chvíľu po úmyti
@pokorny1122 bol si u lekára?
niektore predložky naozaj zapachaju - napriklad v, s, nad, pod 😉
Som slovenčinárka, ale o hygiene predložky som fakt nepočula 🤦♀️
niektore predložky naozaj zapachaju - napriklad v, s, nad, pod 😉
@anonym_e3dbe7 🤣
Som slovenčinárka, ale o hygiene predložky som fakt nepočula 🤦♀️
@anonym_aff2f7 pomýlil som sa predkožka
@pokorny1122 bol si u lekára?
@anonym_7623df nie , ale stále to mal len v tedy keď sa výspin s konkrétnou ženou
@anonym_7623df nie , ale stále to mal len v tedy keď sa výspin s konkrétnou ženou
@pokorny1122 a preto si v skupine silikonové prsia?
So slečnou si prenášate pohlavné choroby?
@januska12323 ale môže to byt spôsobené keď spáva ešte s niekým iným nie ?
@pokorny1122 A nenapáchne ti predkožka náhodou od tej dámy?
@pokorny1122 A nenapáchne ti predkožka náhodou od tej dámy?
@anonym_0830d8 ja neviem naozaj
@pokorny1122 Ahoj, jasné, že je. Ja som som bol na obriezke pred pár týždňami a zlepšila sa mi NESKUTOČNE hygiena (o sexe ani nehovoriac). Ak máš fimozu, choď do toho. V štátnej nemocnici ti odstránia predkozku zadarmo, nemusíš nič platiť. Tak šup k urologovi a nebáť sa riešiť problémy.
@pokorny1122 myslim ze tebe uz chirurgicky odstranili nieco ine🧠
@axve Prečo? Obriezka je bezny urologický zákrok.
@anonym_7623df Zdraviu prospešné to fakt je. Sám som obrezany a nemôžem si to vynachváliť. To len zadubeni Slovaci si chránia predkozku, ako keby ukrývala všetku múdrosť sveta. Spýtaj sa Američanov, židov, moslimov alebo Africanov, či im chýba. A ani jeden ti nepovie, že áno.
@anonym_7623df Zdraviu prospešné to fakt je. Sám som obrezany a nemôžem si to vynachváliť. To len zadubeni Slovaci si chránia predkozku, ako keby ukrývala všetku múdrosť sveta. Spýtaj sa Američanov, židov, moslimov alebo Africanov, či im chýba. A ani jeden ti nepovie, že áno.
@anonym_6adb3d jednoduchsia hygiena to áno
Ale zdraviu prospešná nemá byt prečo
Alebo chces povedať, že ten kto ju ma je viac chorý?no nieje
Je v poriadku, keď ju niekto nemá,tak isto,ked ju niekto má
@anonym_7623df obrezany muz nepotrebuje riešiť hygienu. Samotná obriezka mu ju rieši. Tým, že nemá predkozku, nehromadi sa mu pod predkozkou smegma a iné patogeny (HPV vírus), ktoré môžu viesť k rakovine krčka maternice u partnerky muža (u partneriek obrezanych muzov sa rakovina krčka maternice skoro vôbec nevyskytuje).
@anonym_7623df Boh to nariadil v starom zákone, všetci patriarchovia (počínajú Abrahamom) a proroci boli obrezani, ako aj Ježiš Kristus. Hoci v novom zákone to už nie je povinné, predsa len je to zdraviu prospesne.
@anonym_7623df obrezany muz nepotrebuje riešiť hygienu. Samotná obriezka mu ju rieši. Tým, že nemá predkozku, nehromadi sa mu pod predkozkou smegma a iné patogeny (HPV vírus), ktoré môžu viesť k rakovine krčka maternice u partnerky muža (u partneriek obrezanych muzov sa rakovina krčka maternice skoro vôbec nevyskytuje).
@anonym_6adb3d je prirodzena ochrana, obsahuje bunky, ktoré pomáhajú reagovať na infekcie,udrziava prirodzene vlhké prostredie,bohata na nervove zakončenia,pri styku zvysuje konfort bez použitia lubrikacie
A ked niekto dodržuje hygienu tak predkozka nevyžaduje extrémne vela starostlivosti
Ochrana pred hpv ma ine spoľahlivé alternatívy
Takže všetko ma svoje za a proti
@anonym_6adb3d je prirodzena ochrana, obsahuje bunky, ktoré pomáhajú reagovať na infekcie,udrziava prirodzene vlhké prostredie,bohata na nervove zakončenia,pri styku zvysuje konfort bez použitia lubrikacie
A ked niekto dodržuje hygienu tak predkozka nevyžaduje extrémne vela starostlivosti
Ochrana pred hpv ma ine spoľahlivé alternatívy
Takže všetko ma svoje za a proti
@anonym_7623df Ale predkožka môže byť zúžená a spôsobiť tzv. fimozu. Sám som to mal a s predkožkou bol sex fakt hrozný. Nič som necítil. Teraz je to omnoho lepšie. Sex viem super precítiť. A čo sa týka hygieny, je to hygienicke bez predkožky. Pod ňou sa len udržiavala smegma. A obrezani muži majú menšie riziko nákazy HIV, preto sa v Afrike robia kampane na obriezku, aby sa znížilo šírenie HIV. Takže tu ide aj o profylaxiu.
@anonym_7623df Ale predkožka môže byť zúžená a spôsobiť tzv. fimozu. Sám som to mal a s predkožkou bol sex fakt hrozný. Nič som necítil. Teraz je to omnoho lepšie. Sex viem super precítiť. A čo sa týka hygieny, je to hygienicke bez predkožky. Pod ňou sa len udržiavala smegma. A obrezani muži majú menšie riziko nákazy HIV, preto sa v Afrike robia kampane na obriezku, aby sa znížilo šírenie HIV. Takže tu ide aj o profylaxiu.
@anonym_6adb3d jasné, pisem- všetko ma svoje za a proti
@anonym_6adb3d jasné, pisem- všetko ma svoje za a proti
@anonym_7623df OK. Ale obriezka má viac zdravotnych benefitov. A neškodí.

@pokorny1122 myslim ze tebe uz chirurgicky odstranili nieco ine🧠