Je orálny sex príčinou herpesu na perách?
Ahojte.
Prepáčte , no vôbec sa v tom nevyznám.
S manželom sme spolu 10 rokov. Vo štvrtok sme mali orálny sex. A dnes ráno som si všimla , že na hornej pere sa mi začína robiť herpes. Môže to mať nejaký súvis ? Podotýkam , že orálny sex moc nepraktizujeme.
Ďakujem za vaše odpovede. Určite mi pomôžu.
Pekný deň.
Ano
@stellarstar Môžem poprosiť aj o vysvetlenie ? Vírus ? Atď ... Ďakujem , ako som už písala vôbec sa tomu nerozumiem. ...
Ano
@stellarstar Alebo môže to súvisieť aj s genitálným herpesom ? Nikdy som ho totiž to nemala , ani manžel 🤔
Vysvetlenie nájdeš aj na nete, je toho dosť. Ale väčšinou vírus ved herpes je vírusové ochorenie
Vysvetlenie nájdeš aj na nete, je toho dosť. Ale väčšinou vírus ved herpes je vírusové ochorenie
@stellarstar Áno to viem , len som sa nikde nedočitala , či sa môžem klasickým herpesom nakaziť aj s orálneho sexu 😁
Zaujímavé ja som našla pár článkov, asi si zle hladala a aj pod tvojou témou máš tie isté témy kukni aj tam
tak ja mám herpes od detstva, čiže nákazu oralnym môžem zaručene vylučit
vyhodi sa mi vtedy ked nachladnem alebo mám nejaku virozu , vždy som ho mala len na pere
A tiez pitie zo ,,spolocneho" pohara.
A tiez pitie zo ,,spolocneho" pohara.
@niekto2hy nikdy nepijem zo spoločného pohára, herpes sa mi vyhodí pri oslabenej imunite. keď raz chytis herpetický vírus, už drieme v tele a prebudí sa pri oslabení imunity, nevyspatie, stres, atď.
Takmer určite nie, veď predsa nemal herpes na genitáliách... herpes si mohla chytiť bozkávaním, pitím z pohára, z rovnakej fľašky a nemuselo to byť teraz, ale už pred rokmi. Vírus zosilnie a prejaví sa keď máš oslabenú imunitu... a vtedy sa prejaví vo forme oparu.
ja chápem že si "zmagorená" hlavne na hp virus, a podobné veci čo tu ide masaž , že človek za chvilu bude v izlovanom obale aby niečo ...
nie za mna tvoj herpes s genitálnym nemá nič spoločné, ak by mal genitálny herpes asi by si ho videla alebo citila a za mna teda ako herpes boli si neviem predstavit draždenie kedže on ako si bolí aj sám len tak
Môže sa stať že môžeš dostať herpes ak máš oslabenú imunitu a do toho ti nezahraju ani baktérie ktoré mal tvoj partner na penise. Alebo potom sa nechať vyšetriť či nemá nejaký zápal.. Nemusí ho byt vidieť u mužov sa komplikovanejšie zisťuje zápal.

Ano