icon

Je potrebná depilácia pred kolonoskopiou?

16. jan 2026

Dobrý deň, čaká ma kolonoskopia. Chcela by som sa opýtať na skúsenosť ohľadom toho, či je lepšie dať si vydepilovať zadok (ritný otvor), prípadne celé intímne partie? Hanbím sa už teraz, to je jasné ale ako to bude lepšie? Vydepilovať či nechať tak a neriešiť? Poprosím len seriózne odpovede. Ďakujem.

Strana
z2
anonym_d53d91
16. jan 2026

Dajú ti plachtu s otvorom na hadičku,nik sa ti tam pozerať nebude.radšej odporúčam dubovu kôru na zadok po bjehavke po tej hnusnej vode🙂

marianarem
16. jan 2026

@anonym_autor Ja by som to nejako extra neriesila, staci, ze budes cista. Chodia tam predsa aj chlapi s podstatne chlpatejsimi zadkami, ako mas ty.

klara546
16. jan 2026

A v bežný deň sa neholiš? Neverím že v dnešnej dobe ešte niekto chodí ako Yeti.

anonym_373d4d
16. jan 2026
@klara546

A v bežný deň sa neholiš? Neverím že v dnešnej dobe ešte niekto chodí ako Yeti.

@klara546 no predstav si, neholime sa vsetky, zijeme, fungujeme ako matky, milenky, normalne neoholene 🙂 aj blocky z pokladne davame.

anonym_91911d
Včera o 02:06
@anonym_d53d91

Dajú ti plachtu s otvorom na hadičku,nik sa ti tam pozerať nebude.radšej odporúčam dubovu kôru na zadok po bjehavke po tej hnusnej vode🙂

@anonym_d53d91 mňa teda nikto s plachtou nezakrýval, pekne som tam ležala s holou riťou 😂

anonym_108af8
Včera o 03:24

Jasne že treba oholiť, čudujem sa že už len vrámci hygieny to niekto nerobí :D

anonym_6077e5
Včera o 18:25
@viestta

@anonym_6077e5 nalep si kusok leokoplastu okolo ritnej dierky a potom rychlo potiahni. Najprv utri slzy a potom nam napis kolko si ich na tom leukoplaste napocitala

@viestta no to že ty máš tam džungľu, ja nemám chlpatú riť😂

marca12
Včera o 18:49
@anonym_autor

@ivik4 @melanta @simsalabim dakujem za vase skusenosti, v to dufam, ze pri vysetreni to nebude nikto skumat ale predsa len, ten pocit je taky blby, hlavne kvoli tym chlpom a hygiene, jasne ze si dam zalezat na tom len neviem co je bezne a normalne u ostatnych
@andaluzia12 ja sa fest bojim, ze by som sa porezala so žiletkou na riti, ved tam si nevidim 🫣😩

@anonym_autor Pokial sa tam bezne neholis,tak sa neohol ani kvoli kolonoskopii. Tam lezis na boku a nikto ti do zadku nepozera. Dalsia vec. Vies kolko zien sa neholi takisto im tam chodia zarasteni muzi. Vobec neries a nestresuj sa kvoli tomu.

anonym_d53d91
Včera o 19:17
@anonym_91911d

@anonym_d53d91 mňa teda nikto s plachtou nezakrýval, pekne som tam ležala s holou riťou 😂

@anonym_91911d 😀no u nás davaju jednorazové plachty ako sukňa a vzadu otvor na hadicu

anonym_c844a5
Včera o 19:34

No ja neverím, že si niekto bežne holí ritný otvor 😂😂😂 asi len tí, čo majú bežne anál, lebo inak nerozumiem načo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂

viestta
Včera o 20:03
@anonym_6077e5

@viestta no to že ty máš tam džungľu, ja nemám chlpatú riť😂

@anonym_6077e5 skuska leukoplastom uz prebehla?

anonym_6077e5
Včera o 20:16
@viestta

@anonym_6077e5 skuska leukoplastom uz prebehla?

@viestta trápna si, ako vždy 😂

momalu
Včera o 20:42

Oholená,neoholená🤣ja som nebola.Nerob si z toho nič nič nebudú kontrolovať žiadna hygiena🙈choď prirodzene ako sa lepšie cítiš.Ako sa tu písalo dostala som nohavičky s otvorom a ešte keď som si ich prezliekala,sestrička s lekárkou išli do inej miestnosti.Dokonca som kdesi čítala(asi aj tu)že gynekológom nevadia neoholené mušličky ale smradlavé ponožky🤷‍♀️a pot.Neboj všetko dobre dopadne.To Ti píše tá,čo pomaly plakala od strachu😂

Strana
z2