Je potrebná injekcia po biochemickom tehotenstve?
Ahojte , ja by som sa opýtala či po biochemickom tehotenstve je nutné podať injekciu ako pri MA napríklad? Pri rh negatívnej žene?
Ďakujem
Nie
Nie. Ale najjednoduchsie je zavolat lekarovi.
@sono2 vek zial nezalezi, keby je to o veku tak mi to nepichaju od 27 rokov. Totiz bez toho je velka sanca, ze uz nikdy dieta ta zena nedonosi. Mne to trvalo 10 rokov donosit realne dieta cez 12tt. Mne jedno tehu nepichli nic ( Lebo som mala 25) a potom nastal problem a nemohla som nic potiahnut cez 8tt. Az v 34 vydrzalo dieta a nastastie to aj dobre dopadlo.
@sono2 tak bol to zrejme 5tyzden keď som začala krvácať, tehotenstvo potvrdené v krvi u lekára.
Ja rovnako
Radšej rieš, či nemáš iný problém
Rh určite vypusti.
@sono2 ďakujem za radu , ak sa môžem opýtať,tebe potvrdili niečo iné nejaký problém?
Tiez som to tak mala ..nikto mi nic nepichol ..pockali sme jeden cyklus a skusili znova .. babatko som vynosila, uz ma teraz tri mesiace 😊 podla mna aj zavisi ked to bolo takto skoro tak predsa krvny obeh matky nieje este prepojeny s krvnym obehom babatka ..tak v takom tyzdni to asi nieje potrebne ozaj
Mne povedali, že RH je problém až pri druhom tehotenstve.
Ja som bola po ivf to biochemicke. Potom sa podarilo a potom prirodzene. Nebudem tu rozoberať problém. Jasne, že bol, keď sa nedarilo.
To bioch.nebolo nič, čo by malo spojitosť somnou. Proste nebolo embryo asi ok, ja som vtedy aj veľmi ochorela ťažko povedať. Aj keď bolo super kvality kto vie, dovnútra nevidí nikto.
Prvý krát pichali v tehu po pôrode nie lebo dcéra bola negativ a v druhom tiež a aj po pôrode lebo dcéra bola pozitívna.
30% tehotenstiev konci ako biochemicke. Nic sa nepicha. Vacsina zien o tom ani nevie, ze boli tehotne.

Ano pri kazdom potvrdenom tehu musis pichnut profylaxiu