icon

Je potrebná injekcia po biochemickom tehotenstve?

29. jan 2024

Ahojte , ja by som sa opýtala či po biochemickom tehotenstve je nutné podať injekciu ako pri MA napríklad? Pri rh negatívnej žene?
Ďakujem

kiki68
29. jan 2024

Ano pri kazdom potvrdenom tehu musis pichnut profylaxiu

sono2
29. jan 2024

@kiki68 až od určitého veku. Ja som mala bioch.a nikto mi neriešil injekciu som negatív tiež muž pozitív. Injekciu som dostala až keď bol na to čas.

Myslím v riadnom tehotenstve

stellarstar
29. jan 2024

Nie

cookie29
29. jan 2024

Nie. Ale najjednoduchsie je zavolat lekarovi.

kiki68
29. jan 2024

@sono2 vek zial nezalezi, keby je to o veku tak mi to nepichaju od 27 rokov. Totiz bez toho je velka sanca, ze uz nikdy dieta ta zena nedonosi. Mne to trvalo 10 rokov donosit realne dieta cez 12tt. Mne jedno tehu nepichli nic ( Lebo som mala 25) a potom nastal problem a nemohla som nic potiahnut cez 8tt. Az v 34 vydrzalo dieta a nastastie to aj dobre dopadlo.

sono2
29. jan 2024

@kiki68 myslím dĺžka tehu v určitom týždni tehotenstva, vek na to nemá vplyv.
Žial si mala inu chybu. Nemáš pravdu.
Injekcia sa picha v určitom tt, určite to nikto nerieši pri biochemickom. Tam nemá rh žiadny význam

autor
29. jan 2024

@sono2 tak bol to zrejme 5tyzden keď som začala krvácať, tehotenstvo potvrdené v krvi u lekára.

sono2
29. jan 2024

Ja rovnako

sono2
29. jan 2024

Radšej rieš, či nemáš iný problém
Rh určite vypusti.

autor
29. jan 2024

@sono2 ďakujem za radu , ak sa môžem opýtať,tebe potvrdili niečo iné nejaký problém?

patricia2511
29. jan 2024

Tiez som to tak mala ..nikto mi nic nepichol ..pockali sme jeden cyklus a skusili znova .. babatko som vynosila, uz ma teraz tri mesiace 😊 podla mna aj zavisi ked to bolo takto skoro tak predsa krvny obeh matky nieje este prepojeny s krvnym obehom babatka ..tak v takom tyzdni to asi nieje potrebne ozaj

medda_beda
29. jan 2024

Mne povedali, že RH je problém až pri druhom tehotenstve.

sono2
29. jan 2024

Ja som bola po ivf to biochemicke. Potom sa podarilo a potom prirodzene. Nebudem tu rozoberať problém. Jasne, že bol, keď sa nedarilo.
To bioch.nebolo nič, čo by malo spojitosť somnou. Proste nebolo embryo asi ok, ja som vtedy aj veľmi ochorela ťažko povedať. Aj keď bolo super kvality kto vie, dovnútra nevidí nikto.
Prvý krát pichali v tehu po pôrode nie lebo dcéra bola negativ a v druhom tiež a aj po pôrode lebo dcéra bola pozitívna.

beata_k
29. jan 2024

30% tehotenstiev konci ako biochemicke. Nic sa nepicha. Vacsina zien o tom ani nevie, ze boli tehotne.

kiki68
30. jan 2024

@beata_k pokial tam neni kyretaz tak je to ine. Ked uz musi byt, tak mne teda uz po MA pichali.

beata_k
30. jan 2024

@kiki68 Po biochemickom nie je kyretaz.

kiki68
30. jan 2024

@beata_k tam nie, po MA casto ano

beata_k
30. jan 2024

@kiki68 to ano, ale pyta sa na biochrmicke