icon

Je sex po šestonedelí bezpečný?

misulkasikulka
29. jan 2024

Ahojte baby o tri dni mi konci šestonedelie myslite že už by sme mohli s partnerom vyskusat sex s kondomom? Ďakujem z normálne odpovede

misulkasikulka
autor
•
29. jan 2024

@misulkasikulka už nekrvacam len mám taký slabý žlto biely vytok

gubcikova
•
29. jan 2024

Najprv by som behla na kontrolu ku gynekológovi či je všetko ok

zuzi0911
•
29. jan 2024

Zajtra si zavolaj na kontrolu a po kontrole to bude najistejšie.
Teoreticky by ste mohli ,ale lepšie je veduet ,že všetko v pohode .

terry658
•
29. jan 2024

@misulkasikulka nikdy som takto dlho nečakala. Však ak sa cítiš dobre tak prečo nie?

vieronika14
•
29. jan 2024

@misulkasikulka jasne ze mozes skusi

lucylaw
•
29. jan 2024

@misulkasikulka Objednala by som sa na kontrolu ku gynekológovi a keď by mi povedal,že je všetko v poriadku,tak potom by som išla na to..Ale veď je to tvoja vec,niektoré sexujú aj týždeň po pôrode,veď ide iba o zdravie,čo tam po ňom..

veronikam33
•
29. jan 2024

Môj muž chcel až po kontrole u gynekológa, keď mi sestrička volala v deň kontroly, že dr. je chorý, a presunula ma o 2 týždne,prehodnotil to🫣 ale dr sa má na kontrole pýtal, či je pri styku všetko ok, tak asi to nie je takto zaužívané.

rurutiax
•
29. jan 2024

@misulkasikulka Áno, už by to malo byť v poriadku, ak sa cítiš fit a zahojená. My sme prvýkrát mali sex 1 deň pred skončením šestonedelia a to som bola po kyretáži a mala nástrih. Ak sa ešte bojíte, tak počkajte do kontroly gynekológa.

cookie29
•
29. jan 2024

nepises ci si po sekcii alebo prirodzenom... ak sa citis ok ja by som to mozno skusila, pokial neboli nejake vaznejsie poranenia. Inac by som pockala

januska12323
•
29. jan 2024

Počkala by som do kontroly, tú máš kedy?