Je špinenie počas plodných dní normálne?
Ahojte, menstruacia mi skoncila 9maja, teraz by som mala mat aktualne plodne obdobie, no minuly tyzden spm chytila nejaky virus od syna a zvracala som asi 10x, maly to mal tiez dva dni predomnou. A dnes som isla na wc a zacala som špiniť a trošku krvacam. Je normalne, ze sa mi to takto rozhodilo? Este sa mi to nestalo, neni to silne krvacanie len jemne, tak teraz neviem ci som naozaj dostala menstruaciu ze sa mi to takto vsetko rozhodilo alebo to moze byt aj pri plodnych dnoch.
Dakujem
Osobne sa mi to ešte nestalo pri žiadnej chorobe teda takto..Nemôžeš byť tehotná?
Môže byť aj ovulačné krvácanie
Osobne sa mi to ešte nestalo pri žiadnej chorobe teda takto..Nemôžeš byť tehotná?
@radiana3 mala som styk 18 a 21 nechránený, takze podla mna by bolo dost skoro aby sa to nejako prejavilo, takze nemyslim si 🙂 mne sa zatial pri chorobe tiež nic podobné nestalo, dokonca sa mi menstruacia ani neoddialila, takze preto rozmyslam co by to mohlo byt 🙂
Pri intenzívnom zvracaní rovnako ako pri intenzívnom kašli sú namáhané svaly v brušnej dutine a v prípade slabších stien môže podľa mňa z laického pohľadu nastať situácia, že sa poruší sliznica ako keď pri silnom fúkaní začne tiecť krv z nosa.
Pri intenzívnom zvracaní rovnako ako pri intenzívnom kašli sú namáhané svaly v brušnej dutine a v prípade slabších stien môže podľa mňa z laického pohľadu nastať situácia, že sa poruší sliznica ako keď pri silnom fúkaní začne tiecť krv z nosa.
@tanyan moze byt, kedze na druhy den som mala dost velku svalovku na bruchu, uplne ako pri cvičení...takze je to jedna z moznosti si myslim 🙂
Dobrý deň, ešte krvácať? Ja som tiež takto začala počas plodných dní a už to je 10 dní a stále krvacam/spinim. Doktorovi idem až v utorok ak ma zoberie lebo ma dovolenku...
Ja som sa unatahovala s vajickom 12kg...a som 5 mesiacov po sekcii
Dobrý deň, ešte krvácať? Ja som tiež takto začala počas plodných dní a už to je 10 dní a stále krvacam/spinim. Doktorovi idem až v utorok ak ma zoberie lebo ma dovolenku...
Ja som sa unatahovala s vajickom 12kg...a som 5 mesiacov po sekcii
@24natalia11 Dobrý deň áno, ale nie stále... napríklad včera polovicu dňa nič a potom večer sa to spustilo ale aj ukludnilo...dnes opat nic az na obed, tak som si opäť dala tampón..neni to typicke menštruačné krvacanie, takze si myslím, ze to bude nejaka hormonálna zmena, ktora sa ukludni...ked to skonci uvidim co bude potom, ci sa mi menstruacia posunie, ci pride normalne alebo ci očakávať plodne dni, no nemam ani tusenia👀 a 5 mesiacov po sekcii to môže byt este take nestabilne podla mna co sa tyka toho krvacania ..ale uvidíte ako to bude pokracovat nasledujuce dni, zavisi aj od intenzity krvacania, bolesti atd a zasla mi som k dr 🙂
@24natalia11 Dobrý deň áno, ale nie stále... napríklad včera polovicu dňa nič a potom večer sa to spustilo ale aj ukludnilo...dnes opat nic az na obed, tak som si opäť dala tampón..neni to typicke menštruačné krvacanie, takze si myslím, ze to bude nejaka hormonálna zmena, ktora sa ukludni...ked to skonci uvidim co bude potom, ci sa mi menstruacia posunie, ci pride normalne alebo ci očakávať plodne dni, no nemam ani tusenia👀 a 5 mesiacov po sekcii to môže byt este take nestabilne podla mna co sa tyka toho krvacania ..ale uvidíte ako to bude pokracovat nasledujuce dni, zavisi aj od intenzity krvacania, bolesti atd a zasla mi som k dr 🙂
@anonym_autor ako ste dopadli? Čo to bolo?
@anonym_autor ako ste dopadli? Čo to bolo?
@mfilkova v podstate ziadno. Doktor to zastavil liekmi, ja som o par dni dostala akoby normálny menzes a odvtedy je kľud zatial

Je to normalne. Choroby dost ovplyvnuju aj ten spominany menstruacny cyklus.