icon

Je to cysta?

dominika1922
1. apr 2021

Ahojte baby, idem si sem po radu ci ste sa s tym uz nestretli. V lekárni poradiť nevedia a gynekologička cez email zrejme tiež neviem určiť diagnózu keďže mi na to napísala nech si kúpim zovirax alebo herpesin krém. Pripojím aj fotku tak prosím o zhovievavosť. Pár dni dozadu som si všimla mierne svrbenie na jednej strane sliznice tak som to preventívne natierala lomexynom ale včera večer pri močení ma tá strana sliznice akoby rezala keď sa to dostalo do kontaktu s močom. Bolo to akoby rezanie za živa. Pozrela som sa tam a mám tam guličku o veľkosti špendlíkovej hlavičky. Na dotyk nie moc bolestivá iba keď idem na wc. Vyzerá to ako vyrážka ale nie som si istá tými príznakmi. Idú sviatky a ja by som ich chcela prežiť v pokoji a nebáť sa ísť na záchod. Značne ma to obmedzuje. V lekárni mi dali krém a sprchovy gél. Môj názor je že to môže byť cysta alebo zdurena žľaza. Ďakujem moc za odpovede.

Je to cysta?
denda007
1. apr 2021

Mne praskla sama, nič som s tým nemusela robiť.

simsalabim
1. apr 2021

To je obycajny upchaty por. Mozes natriet gafrovou mastou a tym urychlit a vytiahnut hnis na povrch. Po prasknuti vytlacit a vydezinfikovat a hotovo.

slapina
1. apr 2021

Mne sa to tiež sem tam stane, je to dosť bolestivé, ako písala simsalabim, je to upchatý pór. Môžeš si to aj prasknúť aby si sa toho rýchlejšie zbavila ale je to dosť bolestivé. Ale nie je to nič vážne neboj

nikpa
1. apr 2021

@dominika1922 bartoliniho žľaza možno