icon

Je to štandardný postup pri preventívnej prehliadke?

19. sep 2023

Pri preventívnej prehliadke z gynekológie vyšli zlé stery z krčka maternice. Dostala som odporúčanie kúpiť si gél, Deflagyn, na tri mesiace, tak som ho začala používať. Potom budem mať kontrolné vyšetrenie. Gynekológ mi spomínal, že mi musí pravidelne kontrolovať vložky, že mu mám posielať fotografie. Tak chcem vedieť, či je to štandardný postup, bola by som rada, keby sa vyjadril odborník, prípadne ženy, ktoré mali problémy s krckom. Vďaka.

Strana
z2
2006_1211
4. okt 2023

Zmeň gynekológa. V živote odomna nechcela gynekologicka vidieť jedinú vložku

autor
4. okt 2023

@2006_1211 už mám 🙂

bbshop
4. okt 2023

Mohlo sa stať hocičo, ale pokiaľ ti v ambulancii povedal, že máš také a také problémy, tak si myslím, že to bol on. Cudzí človek by nevedel čo ste sa v ambulancii rozprávali a akú diagnózu ti stanovil. Ak teda tie maily boli pokračovaním rozhovoru v ambulancii.

autor
4. okt 2023

On mi položil otázku, či som mala štípanie po steroch... neviem, či by hacker vedel, že mám preventívku...

bbshop
4. okt 2023

Veď práve, že hacker ťažko by získal niektoré informácie. Už by príliš veľa toho musel hacknúť aj zdravotné záznamy atď. Neviem, najskôr je ten lekár úchyl.

autor
14. okt 2024

Dievčatá, ten doktor sa mi ozval po roku! Hoci som vymenila Dr., dnes mi písal, že je čas na preventívnu prehliadku. Tak som mu písala: "Nezdá sa vám niečo na tej otázke nezvyčajné?" On že "Nie, prečo, už ste boli na prehliadke?" "Pozrite si to v karte, nájdete tam zaujímavú informáciu." On mi napísal, že dnes ordinuje sám, lebo tam nie je sestrička...
Veď on už ani moju kartu nemá, buď je fakt úchyl, alebo hacker, najradšej by som sa so sestričkou porozprávala osamote, niekde na káve

autor
13. máj 2025

Dievčatá, pozrite si túto reportáž!!! Bol to podvod, upozornila ma naň moja gynekologička, ku ktorej som prestúpila
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/954231-podvod...

darina14m
13. máj 2025

To nemyslíš vážne 😲😲

autor
14. máj 2025
@anonym_autor

@2006_1211 už mám 🙂

@darina14m no, ja som rada, že sa to vyjasnilo. Určite to budem riešiť aj formou nejakého oznámenia.
@bbshop

Strana
z2