icon

Je to zápal močových ciest?

6. mar 2025

Baby, uz asi od utorka ma pali mocová rurka.....pri močení nepáli....ale je to už dosť nepríjemné....môže to byť zápal močových ciest?
Ku všetkému mi mešká aj menzes....tehotná niesom.....na gynekologiu idem v pondelok....ale dole (nie v pošve) ma to páli...myslela som, že to mám len podráždenú pokožku, lebo dva týždne nosím vložku, kebyže sa menzes dostaví....mam ísť lekárovi s močom? alebo čo to môže byť?

s1s4
6. mar 2025

nie skor mykoza?

autor
6. mar 2025

@s1s4 praveze je to ine ako pri mykoze...nebolí ma to v pošve....ani okolo....skôr v predu kadiaľ čúram (píšem ako debil, ale neviem ako to správne napísať)

s1s4
6. mar 2025

skus si kupit canestest, ten mozno ukaze
a na tu gyndu kludne mozes zobrat aj moc

autor
6. mar 2025

@s1s4 idem az na 12:40 hod. musí byť ranný?

pininka1
6. mar 2025

Dmanoza sáčky, môžeš aj viac denne

s1s4
6. mar 2025

k tej d-manoze
ak mas dmku niekde po blizku tak ja si kupujem tam 👍 namiesto 20-30 eur stoja 7

autor
6. mar 2025

@s1s4 vyskusam. dakujem....aj canesten krem kupim a uvidim....

stanulienkat
6. mar 2025

Nekupuj si Canesten, ked nemas mykozu. Vypestujes si rezistenciu. Riad sa radami lekarov, nie zenami z Mk,lebo ti este uskodia. Pi vela tekutin, urologicky caj a lekarovi odnes prvy ranny moc.

s1s4
6. mar 2025

autorka kym nemas potvrdenu mykozu ten canesten si urcite nekupuj, pockaj kym pojdes na gyndu, pre svoje potreby si sprav canestest ale ziadne tabletky a kremy - dmanozu si mozes dat preventivne

autor
7. mar 2025

@stanulienkat
@s1s4 dakujem baby....zatial len urologicky čaj a tu dmanozu.....aj som citila chvilku ulavu,.....tak uvidim co mi povie doktorka

sofia1410
8. máj 2025

Ahoj ako si dopadla