Je to zlatý stafylokok?
Je to on prosím vás ? Strašné má svrbia nohy

@anonym_autor to sa dá určiť iba zo sterov. Ak svrbia tak si spravte kúpeľ s hypermanganom ktorý sa dá kúpiť v lekárni za pár drobných a to by mohlo ukľudniť. Alebo skúste si natreitt fenistil gélom alebo schladiť v sprche
@anonym_autor podla vsetkeho ano , ja som mala stafylokok superinfekciu v tehu, mne to spustila autoimunita. Mne to islo ale rychlo do hlbokych ran na nohach
Ak je to stafylokok, tak tam treba silne ATB nasadit, aspon mne vtedy pomohli
@anonym_autor 😳 stafylokok? To vyzerá ako rozskrabana alergia.
@anonym_autor 😳 stafylokok? To vyzerá ako rozskrabana alergia.
@anonym_a38dd6 tiež mi to príde skôr na toto. Čo pozerám obrázky stafylokoka. Ale momentálne ho mám zistený z hlienov z hrdla, môže sa dostať aj na kožu?
@anonym_a38dd6 tiež mi to príde skôr na toto. Čo pozerám obrázky stafylokoka. Ale momentálne ho mám zistený z hlienov z hrdla, môže sa dostať aj na kožu?
@anonym_autor nie som lekár, ale mala som zlatého stafylokoka na koži a teda vyzerá to podstatne inak, mokvajuce, nehojace sa rany. Toto by som tak ako radili umyť s vodou, natrieť s masťou, asi suchá pokožka, a dajaka alergia, hoc aj na pomaranče, alebo práve na sprchový gél.
@anonym_autor nie som lekár, ale mala som zlatého stafylokoka na koži a teda vyzerá to podstatne inak, mokvajuce, nehojace sa rany. Toto by som tak ako radili umyť s vodou, natrieť s masťou, asi suchá pokožka, a dajaka alergia, hoc aj na pomaranče, alebo práve na sprchový gél.
@anonym_a38dd6 ďakujem veľmi veľmi pekne
@anonym_a38dd6 u mna to zial zacinalo presne Takto a dalsi den som mala tie mokvajuce rany, co popisujes. Bolo to hrozne