icon

Je to zlatý stafylokok?

28. nov 2025

Je to on prosím vás ? Strašné má svrbia nohy

autor
28. nov 2025
mullerova46
28. nov 2025

@anonym_autor to sa dá určiť iba zo sterov. Ak svrbia tak si spravte kúpeľ s hypermanganom ktorý sa dá kúpiť v lekárni za pár drobných a to by mohlo ukľudniť. Alebo skúste si natreitt fenistil gélom alebo schladiť v sprche

kiki68
28. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor podla vsetkeho ano , ja som mala stafylokok superinfekciu v tehu, mne to spustila autoimunita. Mne to islo ale rychlo do hlbokych ran na nohach

kiki68
28. nov 2025

Ak je to stafylokok, tak tam treba silne ATB nasadit, aspon mne vtedy pomohli

anonym_a38dd6
28. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor 😳 stafylokok? To vyzerá ako rozskrabana alergia.

autor
28. nov 2025
@anonym_a38dd6

@anonym_autor 😳 stafylokok? To vyzerá ako rozskrabana alergia.

@anonym_a38dd6 tiež mi to príde skôr na toto. Čo pozerám obrázky stafylokoka. Ale momentálne ho mám zistený z hlienov z hrdla, môže sa dostať aj na kožu?

anonym_a38dd6
28. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_a38dd6 tiež mi to príde skôr na toto. Čo pozerám obrázky stafylokoka. Ale momentálne ho mám zistený z hlienov z hrdla, môže sa dostať aj na kožu?

@anonym_autor nie som lekár, ale mala som zlatého stafylokoka na koži a teda vyzerá to podstatne inak, mokvajuce, nehojace sa rany. Toto by som tak ako radili umyť s vodou, natrieť s masťou, asi suchá pokožka, a dajaka alergia, hoc aj na pomaranče, alebo práve na sprchový gél.

autor
28. nov 2025
@anonym_a38dd6

@anonym_autor nie som lekár, ale mala som zlatého stafylokoka na koži a teda vyzerá to podstatne inak, mokvajuce, nehojace sa rany. Toto by som tak ako radili umyť s vodou, natrieť s masťou, asi suchá pokožka, a dajaka alergia, hoc aj na pomaranče, alebo práve na sprchový gél.

@anonym_a38dd6 ďakujem veľmi veľmi pekne

kiki68
28. nov 2025
@anonym_a38dd6

@anonym_a38dd6 u mna to zial zacinalo presne Takto a dalsi den som mala tie mokvajuce rany, co popisujes. Bolo to hrozne