icon

Je toto blízka ovulácia?

11. máj 2023

S partnerom fungujeme na principe, ze mimo ovulacie a dni okolo mame kludne nechraneny pohlavny styk na plno. Zatial to funguje a aj sa bavime o detoch v zmysle, ze raz ano a ak by sa stalo, tak budeme mat dieta. Vzdy si to sledujem a fungujeme takto nejaku dobu tak to beriem za celkom spolahlive. Ja neviem co sa mi stalo vcera vecer ale nejak som zabudla aky je datum a povedala aby sme sa urobili naraz. Spravil sa do mna 2x pocas jednoho styku (to asi nie je dolezita informacia). Kazdopadne potom som si spravila ovulacny test s takymto vysledkom. Viem ovulacia este nenastala, ale myslite, ze nastane coskoro? Ze teoreticky by vedeli spermie pockat na vajicko? Zrazu ma chyta zvlastny pocit. Jedno dieta uz mame, prave som nastupila do super prace.. myslite, ze bude istejsie si dat tabletku po?

Je toto blízka ovulácia?Je toto blízka ovulácia?
makakova
Autor odpoveď zmazal
ema22270
11. máj 2023

Ano ovulacia prebehne a je riziko, ze otehotnies.

anjelicek26
11. máj 2023

Ovulacia moze byt po takomto teste aj do 12h... takze ano, kludne mozes otehotniet...

autor
11. máj 2023

@makakova ja ho chcem aj nechcem 😅.. respektive nechavame tomu volny priebeh ale ked dojde na lamanie chleba chytam paniku. Viem nelogicke.

makakova
11. máj 2023

Tak toto plne chápem, daj vedieť ci sa podarilo potom🙂

anjelicek26
11. máj 2023

Tak ten pocit chcem-nechcem ma snad kazda, co sa snazi o babatko... uvidis, co bude, tych babatiek na prvy sup zasa tolko nie je, o dva tyzdne si sprav test.

autor
11. máj 2023

@anjelicek26 hej teraz neviem ci viac chcem alebo nechcem 😂.. a jemu je to dako jeno, bude bude, nebude nebude.. ale mena uz mame vybrate 🤦‍♀️

anjelicek26
11. máj 2023

Tak to nechaj na prirodu, uvidite, ked sa k vam babatko pyta, tak to tak proste bude. Praca bola a bude, cas na deti mame len v urcitom veku. Ja to vidim na sebe, ze sa nam vyse roka teraz nedarilo, uz sme to nechali tak, prestali sme sa snazit. Pritom mladsie deti zarobene prakticky na prvy krat.

autor
11. máj 2023

@anjelicek26 ved aj ja uz budem mat 37 a on 42 tak nie sme najmladsi