icon

Je veľmi bolestivá menštruácia normálna?

17. jan 2025

Ahojte, kamarátka ma veľmi bolestivú menštruáciu, vraví mi, že ju to boli tak ako keby jej idú všetky orgány vypadnúť, nič nezabera a krvácanie ma tiež velmi silne. Povedala som jej, že to uricte nie je normálne ja mam krvácanie normálne a bolesť niekedy si dam tabletku a niekedy ani netreba, čiže nedokážem si to ani predstaviť. Prvé čo mi napadlo bola endometrioza no ona hneď že doktorka jej nikdy nič take nenašla a o tých bolestiach povedala že sú normálne. Odporučila som jej vyšetrenie niekde inde aj ako samoplatca nato sa hneď urazila že ona nebude ukazovať vaginu nejakému uchylakovi 🤷🏻‍♀️. Kamarátka ma 21 rokov a teda mne to fakt normálne nepríde jesť tabletky jednu za druhou keď príčina bude myslím niekde inde.

sim_13
Autor odpoveď zmazal
kathy7337
17. jan 2025

zrovna dnes to riešil Andrej Medveď - mám od neho veľa doplnkov, čo zaberajú a chcem vyskúšať aj toto https://www.facebook.com/photo/?fbid=2346881262...

januska12323
17. jan 2025

Nie až taká bolesť nie je normálna ale keď chce trpieť namiesto vyšetrenia je to jej vec.

jamidea
18. jan 2025

@januska12323 je to u niektorych bezne. Okrem mojej 22r.dcery, ma taketo a podobne problemy v prvych 12-24hodinach menzesu vela dievcat a zien. Nepomoze na to nic, a dokonca tie dievcata nemaju gyn.problem. Proste to tak blbo maju.
Dcera mi potom vravi, ze "nemozem byt jej matka", kedze ja si svoje dni odbijem za 3dni s par vlozkami.