Je veľmi bolestivá menštruácia normálna?
Ahojte, kamarátka ma veľmi bolestivú menštruáciu, vraví mi, že ju to boli tak ako keby jej idú všetky orgány vypadnúť, nič nezabera a krvácanie ma tiež velmi silne. Povedala som jej, že to uricte nie je normálne ja mam krvácanie normálne a bolesť niekedy si dam tabletku a niekedy ani netreba, čiže nedokážem si to ani predstaviť. Prvé čo mi napadlo bola endometrioza no ona hneď že doktorka jej nikdy nič take nenašla a o tých bolestiach povedala že sú normálne. Odporučila som jej vyšetrenie niekde inde aj ako samoplatca nato sa hneď urazila že ona nebude ukazovať vaginu nejakému uchylakovi 🤷🏻♀️. Kamarátka ma 21 rokov a teda mne to fakt normálne nepríde jesť tabletky jednu za druhou keď príčina bude myslím niekde inde.
zrovna dnes to riešil Andrej Medveď - mám od neho veľa doplnkov, čo zaberajú a chcem vyskúšať aj toto https://www.facebook.com/photo/?fbid=2346881262...
Nie až taká bolesť nie je normálna ale keď chce trpieť namiesto vyšetrenia je to jej vec.
@januska12323 je to u niektorych bezne. Okrem mojej 22r.dcery, ma taketo a podobne problemy v prvych 12-24hodinach menzesu vela dievcat a zien. Nepomoze na to nic, a dokonca tie dievcata nemaju gyn.problem. Proste to tak blbo maju.
Dcera mi potom vravi, ze "nemozem byt jej matka", kedze ja si svoje dni odbijem za 3dni s par vlozkami.