Je vhodné nosiť šaty bez podprsenky s malými prsiami?
Kocky, pozerám Lets'dance a moderátorka má v podstate večerné šaty a mini prsia pod nimi naostro aj s bradavkami.
Ja tam mám toho asi o 2 cm viac 🤭 ale stále teda malé prsia. Ale veľmi výrazné bradavky.
Doteraz som si myslela, že niekde večer na grilovačke, keď nič nevidno, tak naostro dajme tomu.
Ale večerné šaty? Alebo cez deň, mimo práce?
Je to podľa vás v pohode? Je to rušivé?
Prekáža vám to? Všimnete si to?
Ďakujem za vase názory.
@beata_k ja si zase myslím, že prsia sa nedajú porovnať s genitaliami.. vidieť obrys bradaviek je rozhodne jemnejšie ako vidieť obrys penisu, alebo vagíny.. ja v Tom teda vidím dosť rozdiel..
Inak som googlila ako dotyčná o ktorej je reč v tejto diskusii teda vyzerala, ale našla som samé fotky kde má podprsenku, tak vlastne ani neviem zhodnotiť.. určite ale nebola oblečená ako manželka Kanye west, tej mi je úprimne ľúto a teda jej oblečenie považujem naozaj za veľmi ponižujúce... Ale zase byť bez podprdy s malými prsiami kde nič nepresvita podľa mňa nie je vôbec nejaké poburujúce, či vulgárne..
Doma v pohode som bez podprsenky, ale vie ma vytocit, ak niekto pri dverach necakane zazvoni a musim si ist hladat aspon svetrik, alebo nieco ine volnejsie na vrch, nech zakryjem, ze pod trickom som na ostro.
Medzi ludi by som tak nesla. Mala by som hrozny pocit, ze som rovno naha. A nahotu povazujem za nieco, co ma ostat iba medzi nami dvoma s mm.
Cely rok chodim bez okrem leta ked mam tricko saty. Mala som absces pod prsnikom tesne na zhybe ako ide podprda odvtedy neznesiem podprsenku. Ale v lete ked idem von do mesta si ju dam.
Nie nevadí mi to. Je mi to jedno aj keď ide o veľké bradavky a veľké prsia. Keď sa tak žena dobre cíti, nech ide bez podprsenky. Hlavne, ze muž bez trička nikoho nerozhodí 🤣
@osky To vobec nie sú ojedinelé skupiny, pretože je to dané klimou. Extra oblečenie a zahaľovanie je tam zbytočné. Ak by všetky ženy na Slovensku chodili s holými prsiami, tak už o pár rokov by si to nikto nevšímal.
Zahaľovanie nám nanútili cirkevné predstavy o cudnosti a tomu prispôsobená móda. Misionári zase tieto naše predstavy "mravnosti" nútili ďalším neveriacim. Dnes už sú tieto predstavy značne prekonané. Ženy sa za svoje telo už dávno nehanbia ako kedysi. Bez výčitiek nosia minisukne alebo bikiny, opaľujú sa hore bez alebo chodia na nudistické pláže.
Ľudské telo nie je hriešne. To sú ľudské činy. 😉
Ved v spoločenskych satach je to normalne. Podla mna tam nosia pod nimi specialne nalepky, aj ked ja tieto hluposti v TV nepozeram.
Ja pri tomto type debat vzdy rozmyslam, co je na tych bradavkach take hrozne a poburujuce.
@mandzula nic, len v nasom "kulturnom priestore" maju (cele zenske prsia) sexualny podtext a kazdy jednotlivec to vnima inak (niekomu to vadi na sebe a/alebo inych).
Ja neviem no, volakedy nič nebolo normálne a teraz je všetko normálne...ťažko sa v tom orientuje, ale teda nevidela som este napriklad princeznú Kate bez podprsenky a tam niekde by som asi hodila sever na kompase vkusu...ja len raz som si zobrala do práce overal bez podprsenky, lebo šak hrubšia látka nič nevidno a keď sme stáli vonku na cige a zafúkal ostrejší vietor, tak kolegovi uprostred vety vyhodilo ističe...táto pozornosť nie je príjemná
@madeincssr ja ten sexualny podton vidim len vtedy, ked ma zena prsia vytlacene oblecenim az pod bradu, vtedy je zamer robit z nich a seba objekt sexualneho zaujmu.
@fido69 A preco by som sa mala pozerat na 120 kilovu matronu bez podprsenky? To len tak na zamyslenie z hladiska estetickosti.
Tu nejde o hanbenie sa ci nehanbenie, ale je to casto neprijemne. Su nejake normy, sme ludia, nie nejaky primitivny kmen. To uz potom mozeme v lete chodit nahi vsetci...Dakujem neprosim
Dost velka cast ludi nema na to ani postavu.
Tak podľa mňa je to úplne normálne. Mužom tiež vidno bradavky a nenosia podprsenku a nikto sa nad tým nepozastavuje. Každý má bradavky 🤷🏼♀️
osobne si myslím, že každý sa nejakým spôsobom prejavujeme a už to samo o nás niečo vypovedá. Ak si žena oblečie niečo, cez čo jej trčia bradavky ako antény, tak chce zrejme provokovať. Ak si dá podprsenku aj na "lentilky pod kobercom", aj to o nej niečo vypovedá. Čiže keď sa obliekam, tak myslím na svoje prednosti a nedostatky a idem podľa toho, čo chcem, aby vyniklo. A áno, niekto považuje vystúpené bradavky za vulgárne, niekto za sexi, záleží aj na situácii, spoločnosti, udalosti. Keby si obliekla záclonu na holú pipinu, tiež by to niekto poňal za vulgárne a niekto za sexi. Už len si vybrať tábor
https://www.astratex.sk/2-pack-podprsenka-simpl...
@autor Takéto niečo (dúfam, že link pôjde).. ja mám zo sinsay a z new Yorker, tieto z astratex som neskúšala, v sinsay a NY boli lacnejšie ale teraz som ich na eshope nenašla. Inak sú fajn, bradavky nepresvitaju, majú veľmi tenké vypchavky ktoré sa dajú vybrať (aspoň na mojich), sú bez kostic a ja mam aj bez zapínania a aj so zapínaním. Keď mám tie bez zapínania pod obtiahnutým tričkom tak aspoň nepresvita obrys zapínania na chrbte. A inak sú super, keď potrebuješ spať v podprsenke, ani nevieš, že máš niečo na sebe (napr. ja som to mala v nemocnici pod pyžamom stále, aby som nechodila na wc a do jedálne na ostro ale zároveň nemusela ležať v podprsenke a aj na teambildingu som v tom spala keď som nechcela byť naostro keďže nás z kapacitných dôvodov spalo viac pokope v jednej miestnosti 🙂

@osky takže moje trčiace bradavky vzrusia chlapov tak,že má znasilnia