icon

Je vhodné nosiť šaty bez podprsenky s malými prsiami?

29. apr 2024

Kocky, pozerám Lets'dance a moderátorka má v podstate večerné šaty a mini prsia pod nimi naostro aj s bradavkami.
Ja tam mám toho asi o 2 cm viac 🤭 ale stále teda malé prsia. Ale veľmi výrazné bradavky.
Doteraz som si myslela, že niekde večer na grilovačke, keď nič nevidno, tak naostro dajme tomu.
Ale večerné šaty? Alebo cez deň, mimo práce?
Je to podľa vás v pohode? Je to rušivé?
Prekáža vám to? Všimnete si to?
Ďakujem za vase názory.

Strana
z4
ivetafidorka
30. apr 2024

@samimami777 neviete kde ju kupim?🤭

samimami777
30. apr 2024

@ivetafidorka https://skims.com/products/skims-ultimate-bra-n... nech sa páči ^^ inak tiež zo srandy nad tým uvažujem , budem každému rozprávať že mám plastiku a prsia ako z ocele 🤣

livi
30. apr 2024

@fido69 konečne to niekto pomenoval..ale naša krajina je myslením riadne pozadu a tak sa nečudujem, že tu vznikajú pohoršujúce príspevky na tému "nemala pod šatami podprsenku" 🙈 ja normálne zíram, že či ozaj žijeme v 21.storočí...
primárne prsia plnili v minulosti určitú funkciu, to iba my v niektorých kultúrach sme si z nich spravili sexuálny objekt

ivetafidorka
30. apr 2024

@samimami777 ved moj priatel sa bude blaznit ked s nou budem behat vonku😂😂 za mna super napad pre nas ci nemame silikony
a dakujem😇

samimami777
30. apr 2024

@ivetafidorka môj je tak žiarlivý že mi bude asi robiť ľudský štít 🤣🤣🤣 ale hej ako sranda v pohode alebo keď to je niekoho štýl , nesudim . Inak v USA je to veľký hit , je to už aj dosť rozpredané takže treba ponáhľať ^^

ivetafidorka
30. apr 2024

@samimami777 😂😂😂 zlaty
veru moju velkost ani nemaju

samimami777
30. apr 2024

@ivetafidorka tiež sa čudujem ako to už rozkradli 🙀 nič , počkáme na naskladnenie . Treba tu doniesť trochu tej Ameriky na Slovenské ulice 😁

eludka
30. apr 2024

@minenkak ked nevidite rozdiel...

eludka
30. apr 2024

@kvetka22 nehovorim o drahom alebo lacnom obleceni, ale o takom, co posobi vulgarne, muzi su citlivi na vizualne vnemy, nehovorim, ze mame chodit obleceni v habitoch, ale su hranice 🙂

minenkak
30. apr 2024

@eludka nie nevidím,ja som mala na strednej škole učiteľku, čo nenosila podprsenku,dlho sme to nevedeli a ani potom nebola menej civilizovana ,stále bola rovnako vzdelaná,milá a slušná.Tak asi ja som neni dostatočne civilizovana,čo bez podprsenky nejdem von

hefo
30. apr 2024

Jediné, čo mi na nenosení podprsenky (ale aj na veľkých výstrihoch a pod.) vadí, sú ženy, ktoré to robia, ale potom sa zavzdušňujú, že si ich obzerajú muži (nie len tí ich vysnívaní, ale aj ostatní)...

eludka
30. apr 2024

@minenkak takych vela nie je

minenkak
30. apr 2024

@eludka ale stále dosť,mám v rodine blízku osobu,dve vysoké školy a tiež bez podprsenky chodí

eludka
30. apr 2024

@minenkak vec vkusu a dobrych sposobov

kulumulu123
30. apr 2024

Za mna cista lacnota... Hlavne ked bradavky pomaly prepichuju tricko ci cokolvek vyzera to ako z lacneho romanu z cervenej kniznice... Ak dana dama nevie inak uputat je to dost smutne 😩

eternity24
30. apr 2024

Podľa mňa je to tiež nevhodne a ešte keď vidieť bradavky 🤦🏻‍♀️ ja mám tiež malé prsia a bez podrby chodím napr v zime, keďže spoza svetra bradavky nevidieť. Ale keď ma niekto tenké tricko, bluzku, zdá sa mi to nevhodne.

kvetka22
30. apr 2024

@eludka ani ja nehovorím o lacnom alebo drahom oblečení. Hovorím, ze ja ani deti nehodnotíme a nesudime ľudí podľa oblečenia.
Ved si pozrite históriu obliekania, ako sa menila a mení. Kedysi musí nosili opätky, ženy nemohli nosiť nohavice, bolo nemysliteľné ukázať nejakú časť tela, lebo to bolo vulgárne 🙂 každá staršia generácia kritizuje tu mladšiu 🙂

minenkak
30. apr 2024

@eludka každá jedna ,žena čo poznám a nenosí podprsenku, mám dobrý vkus a aj dobré spôsoby,sú vzdelané,slušni ľudia,úžasné matky a aj partnerky

minenkak
30. apr 2024

Ako sa dajú vlastne schovať bradavky pod tričkom

mircalla
30. apr 2024

@minenkak Das si podprsenku, genius. To si uz pisala, ze nepoznas nikoho v okoli, kto nie je tip tip a napokon sme zistili ze tvoj manzel chodi vsade v monterkach, lebo sa mu nechce prezliect. Vzhladom na to, ze ty a tvoje kolegyne sekate beton ci co to robite, o vzdelanosti si dovolim mierne pochybovat.

minenkak
30. apr 2024

@mircalla zas ty ,ani to nejdem čítať

mircalla
30. apr 2024

@minenkak Skor zas ty. Si ma opat pobavila. Takze este raz: daj si podprsenku, tak schovas bradavky. Smola, ze si na to doteraz neprisla.

minenkak
30. apr 2024

@mircalla kľudne môžeš nečítam čo píšeš

eludka
2. máj 2024

@minenkak to musi byt esteticky zazitok..., si predstav verejne vystupujuce zeny

janka95
2. máj 2024

Je mi to úplne jedno. Keď sa tak žena sama cíti dobre a pohodlne nech nenosí podprsenku vôbec. Čo je koho do toho však nejde po ulici nahá 🙂

beronsche
2. máj 2024

Narobite tu niektore kvoli tym bradavkam.. nerozumiem tej miere pohorsenia, odkial to prameni..
Nepride mi to celkom ok.

Inak iste poznate serial Priatelia. Vsimli ste si, ze Rachel (Jennifer Aniston) velmi casto vidiet bradavky, hoci je evidentne, ze ma aj podprsenku? Hrozne, ze? 🤪

jana_eyre_2
2. máj 2024

inak v súvislosti s touto diskusiou - dnes ráno ako som sa obliekala do práce všimla som si že jedna bradavka je mi vidno (teda obrys.. druhá nie, lebo ju mám vpadnutu), napriek tomu že nosievam podprsenku (nosím sportove, resp.take polotielka alebo ako to nazvat, neznasam klasické podprsenky)

Hneď som si spomenula na túto diskusiu 🤣 aká som ja nestydata, mala by som si dať asi radšej vypchavky, našťastie mi nebýva často zima 🤪

Strana
z4