icon

Kde nájsť Tampax alebo alternatívy?

majtik
7. nov 2023

Doteraz som používala len tampóny s aplikátorom. Je to jednoduchšie zavedenie a aj čistejšie keď som v práci. Lenže v poslednej dobe, ich neviem v obchodoch zohnať. Len objednať. Viem, že aplikátor majú aj OB. Lenže zasa to neviem nájsť v slovenských drogériách. Neviete o nejakej alternatíve, ktorá je aj dostupná v drogériach?

nanka3
•
7. nov 2023

@majtik bezne ich kupujem v teta drogerii, este sa mi nestalo, ze by ich nemali

blondinka95
•
7. nov 2023

@majtik môj človek, presne túto dilemu riešim. Spomenula som to kamoskam na výlete v druhom mieste a zrazu sme okolo nich išli v Bille ( ta u nás nie je). Takže určite Billa.. DM, teta a 101 ( myslím ) nemávajú 😪

simonah73
•
7. nov 2023

ja som ich tusim v tescu kupovala

palculienka40
•
8. nov 2023

@majtik v dm drogerii maju s aplikatorom ich znacku.

dadis
•
8. nov 2023

@palculienka40 A su dobre tie z dm?

palculienka40
•
8. nov 2023

@dadis myslim, ze ano. Pozrite recenzie c3z google kupovala som dcere.dm ma dobre produkty. Ale treba len vyskusat. No ja tampony nepouzivam uz roky.

dadis
•
8. nov 2023

@palculienka40 Ja tiez len pre dceru na obcasne pouzitie, pred dovolenkou sme kupili ob mini a tampax s aplikatorom regular. Ten mini bez aplikatora jej nesiel zaviest a ten s aplikatorom isiel, ale uvitala by mensi rozmer. Tampax sme nasli najnensi ten regular. Ja pouzivam bez aplikatora. Dakujem

palculienka40
•
8. nov 2023

@dadis ja som v dmku kupila tie najmensie a su ok.

dadis
•
8. nov 2023

@palculienka40 Dakujem, vyskusam

majtik
autor
•
8. nov 2023

@blondinka95 Ďakujem. V Bille ma nenapadlo pozrieť. U nás ich už v DM nedržia

majtik
autor
•
8. nov 2023

@palculienka40 Ďakujem. Pozriem to. Doteraz som si ich nevšimla.

palculienka40
•
8. nov 2023

@majtik mne ich nasla predavacka.

majtik
autor
•
8. nov 2023

@nanka3 v poslednej dobe ich neviem nájsť ani v Tete, Dm a ani v Tescu. Teraz @blondika85 spomenula Billu. Skúsim to ešte tam.

palculienka40
•
8. nov 2023

@majtik pozri na nete dm a dostupnost

majtik
autor
•
8. nov 2023

@palculienka40 ja som sa pýtala iba na Tampax :D Mala som si hneď pýtať alternatívu

luliu
•
8. nov 2023

@majtik teta určite a nájdeš aj na internete 😉

majtik
autor
•
8. nov 2023

@luliu Teta ich u nás nedrží. Nakoniec to asi budem riešiť cez internet 🙂

luliu
•
8. nov 2023

@majtik ja som dnes kúpila v tete, tampax su naozaj najlepšie s aplikatorom, žiadne ine nie sú také dobre

blondinka95
•
8. nov 2023

Teraz mi napadlo ale že ten aplikátor nie je plastový ale taký nejaky eko. Neskúšala som ešte

tramtada31
•
8. nov 2023

Ja tiež preferujem len tie. Urobila som si zasobu na dovolenke v Španielsku😀 ja som ani v dm žiadne s aplikátorom nenasla