icon

Kde robia kolonoskopické vyšetrenie v narkóze?

nikolkanitra
14. jún 2016

ahojte baby,viete my niekto poradit kde robia kolonoskopicke vysetrenie v narkoze?dakujem

Strana
z3
nikolkanitra
autor
7. sep 2017

Dáva neaky sprej do ust,ale hadica je v pohode.S tym problem nemam aj bez spreju

nikolkanitra
autor
7. sep 2017

@rheia27 ano viem o tom ale cele to stoji 200e a nemusia ti to schvalit tu narkozu.tu v Nitre sa nič neoplati

nikolkanitra
autor
7. sep 2017

@mikimavka a kolko ta to vyšlo?

mikimavka
7. sep 2017

Kolono uz si nepamatam, ale gastroskopia v narkoze 130 eur. Na stranke su aj ceny.

rheia27
8. sep 2017

@nikolkanitra to mas pravdu, bracho na nu ide...ma narok 2x do roka, ale narkozu si vzdy bude platit (bohuzial u neho sa to vysetrenie neda spravit nijako inak, ziadne oblbovaky a injekcie mu nezaberali)

satanca
24. okt 2021

@mikimavka ahoj prosím robil ti Klucho v rámci jednej narkózy aj zhora aj zdola? Či 2x ta uspaval?

minok
21. apr 2022

@satanca bola si u klucha?

minok
13. aug 2022

Ak to niekto cita - tak pri mudr. Kluchovi som zazila osahavanie. Urcite by som sa mu vyhla velmi veljym oblukom. Je to prasa.

koniarova
21. aug 2022

@minok tak to je sila 🤦🤦🤦 ako sa toto môže stať. Mrzí ma to aj za teba.

satanca
21. aug 2022

@minok coze? To ako?

minok
21. aug 2022

@satanca nebudem to tu popisovat do detailov. Je to skratka uchylak. Neviem, ci to este stale robi. Predpokladam, ze nie som jedina, ktorej to urobil. Ak by som sa chystala na vysetrenie k nemu, opytala by som sa na referencie nanho priamo u lekarov v Novych Zamkoch. Napr. vseobecni lekari, ti by mohli vediet. A tiez by som sa uistila, ze na vysetreni unho nebudem sama, ze tam bude bud sestra, alebo rodinny prislusnik.
Ale v kazdom pripade, po mojej skusenosti by tam uz moja noha nevkrocila.

minok
21. aug 2022

Rozhodla som sa, ze to dam takto vediet, aby niekto nemusel zazit to, co ja.

koniarova
21. aug 2022

@minok dobre si urobila.👍

minok
21. aug 2022

@koniarova najskor som vahala. Hovorila som si, ze keby som u neho bola na kolono a potom si precitala toto, tak sa asi zrutim. Myslim, ze pri tych kolono vysetreniach je sestra, tam si nic nedovoli. Treba si dat pozor na to, ocitnut sa s nim v ordinacii sama v ramci nejakeho vysetrenia. Mne napriklad vysetroval prsia.. gastroenterolog.. je to hnus. Vyuzil to, ze som bola v soku z toho, ako sa spraval. Lekarska etika absolutne ziadna, sexualny predator a nasilnik.

minok
21. aug 2022

A este pre upresnenie, rozhodne to nebolo vysetrenie prsnikov ako u gynekologa.. s lekarskou prehliadkou to nemalo nic, ale vobec nic spolocne.

Strana
z3