Kde robia kolonoskopické vyšetrenie v narkóze?
ahojte baby,viete my niekto poradit kde robia kolonoskopicke vysetrenie v narkoze?dakujem
@rheia27 ano viem o tom ale cele to stoji 200e a nemusia ti to schvalit tu narkozu.tu v Nitre sa nič neoplati
@mikimavka a kolko ta to vyšlo?
Kolono uz si nepamatam, ale gastroskopia v narkoze 130 eur. Na stranke su aj ceny.
@nikolkanitra to mas pravdu, bracho na nu ide...ma narok 2x do roka, ale narkozu si vzdy bude platit (bohuzial u neho sa to vysetrenie neda spravit nijako inak, ziadne oblbovaky a injekcie mu nezaberali)
Ak to niekto cita - tak pri mudr. Kluchovi som zazila osahavanie. Urcite by som sa mu vyhla velmi veljym oblukom. Je to prasa.
@satanca nebudem to tu popisovat do detailov. Je to skratka uchylak. Neviem, ci to este stale robi. Predpokladam, ze nie som jedina, ktorej to urobil. Ak by som sa chystala na vysetrenie k nemu, opytala by som sa na referencie nanho priamo u lekarov v Novych Zamkoch. Napr. vseobecni lekari, ti by mohli vediet. A tiez by som sa uistila, ze na vysetreni unho nebudem sama, ze tam bude bud sestra, alebo rodinny prislusnik.
Ale v kazdom pripade, po mojej skusenosti by tam uz moja noha nevkrocila.
Rozhodla som sa, ze to dam takto vediet, aby niekto nemusel zazit to, co ja.
@koniarova najskor som vahala. Hovorila som si, ze keby som u neho bola na kolono a potom si precitala toto, tak sa asi zrutim. Myslim, ze pri tych kolono vysetreniach je sestra, tam si nic nedovoli. Treba si dat pozor na to, ocitnut sa s nim v ordinacii sama v ramci nejakeho vysetrenia. Mne napriklad vysetroval prsia.. gastroenterolog.. je to hnus. Vyuzil to, ze som bola v soku z toho, ako sa spraval. Lekarska etika absolutne ziadna, sexualny predator a nasilnik.
A este pre upresnenie, rozhodne to nebolo vysetrenie prsnikov ako u gynekologa.. s lekarskou prehliadkou to nemalo nic, ale vobec nic spolocne.

Dáva neaky sprej do ust,ale hadica je v pohode.S tym problem nemam aj bez spreju