icon

Keď sa chlap nevie spraviť. Poradíte?

janulka2307
5. apr 2016

Dobrý. . Som s priateľom cca 4 mesiace, a problém je v tom, že ani raz sa pri mne nespravil.Neviem čím to je :( Pýtala som sa ho, že prečo, a povedal mi , že v predošlom vzťahu to stále zadržiaval a teraz proste ani po hodine sexu sa nespraví.
Občas si kladiem otázku čí je vo mne chyba..
Ďakujem za všetky odpovede.

rastikovaadka
5. apr 2016

Nie, chyba nie je v tebe, je v jeho psychike. Treba mu pomoct, že "už" moze, musí to vedieť, musí si byť istý, samozrejme mu to môže dlšie trvať, ale ty mu musíš pomôcť ho uistiť....

7adka77
5. apr 2016

Mala som chalana s rovnakym problemom..lenze on sa nespravil skoro nikdy...neprehanam ked tak raz za mesiac pri frekvencii styku asi 3-4 krat tyzdenne....spravil sa len ked sa sam rukou..myslel si ze ma nieco s nerv.zakoncenim ze ruka je silnejsia tak to ide..isli sme k urologovi a proste nebol problem nikde ziadne nerv.zakoncenia nic...povedal ze to je vsetko v hlave ze mozno privelmi chce a teprve to nejde..tskze to bude len a len v hlave..

katuliena82
6. apr 2016

Moj ex frajer sa nevedel spraviť prvé 2 mesiace čo sme boli spolu, aj ma na to upozornil. Jeho ex mu klamala že berie antiku a on to zistil, mal blok. Prešli to

worker_falcon
6. apr 2016

Takychto tem je tu xyz. Niektore maju fakt vela prispevkov. Co tak zacat hladat?
Ako tu uz bolo pisane, problem je ten, ze chalan je zvyknuty na svoju ruku a svoj stisk. V zene taky stisk (a rychlost) nikdy mat nebude. Preto sa nemoze urobit. Dalsia vec je, ze sex (s niekym) je fyzicka aktivita a pre ludi zvyknutych ma jednoduche pohyby rukou to moze byt dost fyzicky narocne. A ak su este aj obezni.

zuzicek88
6. apr 2016

to chce iba cas,netlac na pilu

santiago_segura
24. dec 2022

Tam je to napísané: rukou sa spraví inák nie. Jasné veď aj ja ak pomyslím na to že ak ju nabúcham a môžem celý život platiť alimenty ani mne by sa moc kopulovat nechcelo. Ale ak mi ukáže papier od lekára že je neplodná, tak hor sa hejahou taký sex ešte nezažila! 🙂