icon

Kedy je čas navštíviť urológa?

3. feb 2024

Syn bude mať 3 roky. Absolútne mu nejde stiahnuť predkozka, ani náznak. Má tam len mini dierku, ako vpich po ihle. Pri cikani moč stierka kade tade lebo sa snaží nájsť cestu von, mam obavy aby sa mu to jedného pekného dňa nezlepilo a bude mať problém sa vycikat. Keď som s tým bola u pediatričky, jej odpoveď bola, urologovi až keď sa bude pri močení robiť balónik. To naozaj treba čakať až na toto? A nechať to zájsť až do takéhoto štádia? Skúšali sme aj slezovy krém od Justu ale zlepšenie žiadne.

anjelicek26
3. feb 2024

To by som už išla ukázať, ked nevie ani cikat poriadne. Aj sa to musí blbo umývať s hygienického hľadiska. Vypočuť si názor odborníka neuškodí.

autor
3. feb 2024

@anjelicek26 umyjem mu to len tak, že pustím silno sprchu a prúdom vody mu tam presne musím trafiť. Inak nie je šanca, to vyčistiť.

dadka1997
4. feb 2024

Na poradne k pediatrovi nechodite ? Nam to odporucil, ked mal syn co ja viem , ani 2 roky.. treba to urcite riesit

guudy
4. feb 2024

Treba riesit urologa, ved aj pre syna to musi byt neprijemne…
@dadka1997 este raz si precitaj uvodny prispevok🙄🙄🙄

dadka1997
4. feb 2024

@guudy to nie je pediater, ak ma k tomu taky postoj

guudy
4. feb 2024

@dadka1997 to je pediater, kedze k nemu chodia s dietatom🤪. Kvalita je ina otazka.

guudy
4. feb 2024

@dadka1997 keby si napisala, aby zmenili pediatra, tak sa nehadam…ale takto…🫤

dadka1997
4. feb 2024

@guudy no sak to je logicke ja niesom sprostá .. a ironiu asi nikto nechape 😅😅😅

dadka1997
4. feb 2024

@guudy tu aby niekto pisal doslova ok ... tak k riadnému pediatrovi ???

Bože tu sa fakt musi kazdy vsetkeho chytat ? 😅😅😅🤣🫣

marcel19
18. aug 2025

@anonym_autor obriezka. Osobná podobná skúsenosť a odvtedy žiadny problém

3petka
18. aug 2025

@anonym_autor Ja som to riešila pri prvom keď mal dva roky mal fimózu, najprv chcel dr hneď stiahnúť ale nechcela som. Tak dal len mastičku na uvolnenie kožtičky, po dvoch dnoch sa to uvolnilo ale mal predkožku prilepenú k žaludu. Toto mi už stiahol, bolo to bezbolestne v tej chvíli, ale potom dva dni ho to štípalo a zadržoval moč. Hneď na druhý deń som začala s preťahovaním a každy deň až rok kým bola predkožka pružná.
Teraz idem akurát s druhým synom on to má akurát prilepené.
Prvý syn si nič nepämätá preto to idem riešiť aj s druhým takto.