icon

Kedy mi má prísť menzes?

2. jún 2021

Baby ahojte.Opýtam sa asi hlúpu otázku, ale potrebujem poradiť.Mesiac neužívam HAK.Poslednú MS som dostala počas poslednej pauzy 6.5. (krvácanie nastalo na 5 deň pauzy)
Cez plodné dni sme mali nechránený styk.
18.5 som pociťovala bolesti, mala som hlien, pozitívny ovulačný test.

Viem, že to záleží od tela, ale kedy by mi mala prísť podľa dátumov MS? Približne? Podľa kalendára včera alebo dnes.Bolesti PMS ustúpili včera.

Ďakujem 🙂

janai1
2. jún 2021

Dnes, zajtra, o mesiac, o pol roka 🤷‍♀️ po vysadení HAK ťažko povedať

autor
2. jún 2021

@janai1 Naposledy mi došiel na čas po vysadení, ale vtedy nepripadalo do úvahy tehotenstvo.

ja_mama
2. jún 2021

Musela by si to mat odsledovane viac mesiacov aby si vedela kedy by ti mala MS prist. Mne napr tato faza po ovulacii trva 14-18 dni, vobec to nie je vzdy na rovnaky den ale do tohto rozmedzia sa vzdy zmestim. Po vysadeni antikoncepcie to moze byt asi kadejake kym sa hormony nejak skoriguju a mozno sa vam podarilo a uz ani nepride 🙂

autor
2. jún 2021

@ja_mama Presne na toto čakám 🙂, že či dôjdu zajtra ak by to vychádzalo na 28 deň, alebo vôbec.Len ma zatiaľ nič nebolí tak asi len počkať.

Ďakujem veľmi pekne 🙂

janai1
2. jún 2021

Prvá MS po vysadení nie je MS ale stále z hormónov, ved tvoje telo nevie, že o 7 dní ju už brať nebudeš

autor
2. jún 2021

@janai1 Ale ja už HAK mesiac neberiem.

Neužívam ju od 1.mája

autor
2. jún 2021

@janai1 Takže ja sa už nenachádzam v žiadnej pauze 🙂 po vysadení.

janai1
2. jún 2021

Však si hore písala, že MS prišla hneď po vysadení a na to ti odpovedám, že to nie je prvá MS po vysadení... Ta ešte len príde bohvie kedy

autor
2. jún 2021

@janai1 Aha už chápem ako si to myslela 🙂.Áno prvá reálna MS ešte len príde.