icon

Kedy navštíviť lekára pri silnej menštruácii?

bubi1121
25. feb 2025

Ahojte, neviete mi prosím poradit?
Dostala som ms po 3 mesiacoch, viackrát som mala nepravidelný cyklus. Dr nikdy neriešila, niekedy dala duphaston, niekedy iba vyvolavacku. Teraz som tam ani nebola, viem moja hlúposť, ale povedala sim si ze ju dostanem neskor ako aj inokedy.
No odvčera mam ms, taku silnú ze co krok to cítim (ved viete,nebudem to rozpisovať), okrem toho vychádzajú aj zrazeniny. No hroza fakt. Cez den sa k dr nedostanem, som s deťmi sama doma. No je to prosím stav na pohotovosť večer? Ak toto bude pokračovať cely den tak sa asi zbláznim :( dakujem

pribinak
25. feb 2025

Muž nech príde domov z prace a ty chod k doktorke

akvi
25. feb 2025

@bubi1121 bola som párkrát v takejto situácii a vždy som si povedala, že ak mi bude málo 10 vložiek za deň, tak idem na pohotovosť. Vždy to našťastie skončilo. Mne to akoby naraz ustalo. A vždy teda len jeden deň bol takýto. Moja kamoška bola na pohotovosti varená pečená, zastavujú jej skoro zakaždým. Bola z toho už úplne na nervy. Dr. jej dala vnútromaternicové teliesko, že by to malo pomôcť, ale už netuším, či jej pomohlo, dávno som s ňou nehovorila.

laila22
25. feb 2025

@bubi1121 ak ti bude intenzita pokračovať, choď k lekárke, ale šla by som aj tak.

nynia
25. feb 2025

Na tie zrazeniny pijes dost? Ja ich zvyknem mat ked malo pijem. Teraz tiez som mala taku silnu ako uz roky nie a bola som rada ked skoncila ale ked ty mas nejake pochybnosti urcite chod k dr.

majamat
25. feb 2025

to je tazko posudit, to si musis sama odsledovat ako velmi je to a zvazit si to.

trosku si mzes pomoct uzivanim napr Ascorutinu, aby sa spevnili cievy a krvacanie by sa mohlo zmiernit. aj ked neviem ci to ma okamzity ucinok.

mamina7070
25. feb 2025

treba vela pit a ascoritin v podstate je to normalny stav ked ti tri mesiace meskal

dobryden
25. feb 2025

@bubi1121 Tak ja som mavala taku 10 dňovú ms vzdy, niekedy za den aj balik vložiek .Zasa nikdy ziadne bolesti len vzdy silne krvacanie,nikdy som to neriesila,nebol to zdravotný problem.