icon

Kedy očakávať výsledky od urologičky?

thirstymonk
13. jún 2024

Čauko, bol som u urologičky a zobrali mi moč na rozbor. Povedala mi, že sa mám informovať o výsledkoch mailom, alebo cez ečasenku (čiže mailom, nebudem podporovať darmožráčov). Lenže mi nepovedala, že kedy, za koľko dni. Nemám moc s týmto skúsenosti, nevedel by mi niekto poradiť, ako dlho trvá biologicko-chemicky rozbor moču? Predpokladám, že to nie je asi zo dňa na deň ako krv, asi tam musia nechať niečo kultivovať... Tak kedy mám písať? Nechcem ich furt otravovať, majú toho dosť aj bez mojich priblblých mailov :D

zanettsur
13. jún 2024

Naposledy, ked som niesla moc na rozbor, tak to bolo v stredu, to si pamatam a mala som si volat v piatok na vysledky. Tak vyskusaj tak. Ak by neboli, tak napises aj v pondelok a je.

pau_linka
13. jún 2024

Chemicky vysetria moc do par hodin a kultivacia trva dva az tri dni (podla toho, ci nieco vykultivuju)

thirstymonk
autor
13. jún 2024

@pau_linka a @zanettsur oki, čiže skúsim zajtra. Ďakujem pekne. Chemicky mi vyšetrila sestrička, ale to zrejme len nejaky zaklad. Lebo som vošiel ku doktorke a za par minut vyrazila dvere (akurat keď som si tam ľahal s holym pinďurom) a že moč je ok :D

zanettsur
13. jún 2024

@thirstymonk No ano, to je len taky zakladny rozbor, uz ked to ide dalej, tak to trva o nieco dlhsie, vsak to ako aj ked sa krv vysetruje, tiez zalezi, co sa vsetko skuma.