icon

Kedy sa vráti menzes po pôrode pri dojčení?

28. nov 2023

Baby, ktoré dojcite - kedy ste dostali menzes? Ja dojcim polroka a mávam asi posledné 3 mesiace ale veľmi veľmi slabý, akoby sa nechcel rozbehnúť, fakt pár kvapiek a dosť. Nikdy som nemavala extra silný, ale trval vždy cca 6 dní a teraz 2-3 dni a na vlozke takmer nič . Mali ste niektorá podobne?

majamat
•
28. nov 2023

ja som dostal a1x po roku.
tiez som dojcila, na zaciatku, rvy polrok som mala nadprodukrciu mlieka - az 2l za den. do 9m to bolo 1,5l a potom to slo raidne dolu, do 1r 0,5l a po 1r do 14m som ledva 100ml.

cookie29
•
28. nov 2023

okamzite... a to po oboch porodoch, proste cca 2 tyzdne po cistkach a odvtedy chodi kazdych 28dni ako svajciarske hodinky a to moje deti boli zavislaci

zuzuliennka1
•
28. nov 2023

po sestonedeli hned, aj ked som kojila

denuss
•
28. nov 2023

ahoj, ja som este nedostala, dojcim, maly ma 10mesiacov. ani pri starsich sa mi nespustil, kym som neodstavila

autor
•
28. nov 2023

Baby ale mávate rovnakú ako pred tým? Ja viem že menzes môže prísť kedykoľvek keď žena dojčí, takže nad tým sa tak nepozastavujem, skôr nad intenzitou 🤷

ja_bb
•
28. nov 2023

Ja mavam dlhsie a silnejšie,je to hormonalna zmena riadne,takze aj opak,že slabsie alebo že sa rozbieha,je ok.uzivaj si,že nemáš silne ;)

louise
•
28. nov 2023

Pri oboch razoch po 2 mesiacoch od pôrodu a do polroka sa ustálil menzes ako pred pôrodom pravidelnosťou aj intenzitou.