icon

Kedy ste dostali menštruáciu po spontánnom potrate?

ivver
29. mar 2021

Ahojte,
chcem sa opýtať tie ktoré ste zažili..kedy ste dostali ms , kyretáž som neabsolvovala, vyčistila som sa sama..
Ďakujem

petamich
29. mar 2021

@ivver po spontannom vycisteni som dostala menstruaciu hned na 29 den cyklu (mala som aj pred tym pravidelny), ziadnym sposobom sa mi neposunul alebo nerozhodil

alikal
29. mar 2021

ja 4 tyzdne po samocisteni, odvtedy bol normalny cyklus

ivver
autor
29. mar 2021

joj baby, ja stále nič, už som skúsila hocičo.. už som skúsila aj vínko červené pohár, horúcu sprchu.. nič..

ivver
autor
29. mar 2021

ja som mávala tiež pravidelnú MS, sem tam o 1 2 dni skôr, alebo neskôr.. teraz mi meškajú už 5 deň

sssimikkk
29. mar 2021

Ahoj, ja som dostala az na 42 den, predtym som mavala cykly 30-32dnove. Nestresuj sa tym, telo je rozhadzane po zmene hormonov, moze to trvat az 6-8 tyzdnov. Mozno ti este uplne nekleslo hcg, neviem ci ti to dako kontrolovali. Mne klesalo asi aj 4 tyzdne

ivver
autor
29. mar 2021

@sssimikkk kleslo.. Nemám nič už dávnejšie, skúšala som robiť test 2 týždeň dozadu a bol biely 😊 nestresujem sa len chcem vedieť ako mali aj ostatné baby.. Nemám ani náznak na MS.

mattkapd
29. mar 2021

@ivver ja až za nejakých 5 týždňov som dostala a to bola prvá a posledná

ivver
autor
29. mar 2021

@mattkapd jeej takže sa vám podarilo hneď 😍 dúfam že aj ja sa toho dožijem konečne..

bona1393
29. mar 2021

@ivver ja presne po 6.týždňoch po potrate. Teda po skončení krvácania. Pomohlo aj pitie alchemilkoveho čaju.

sssimikkk
29. mar 2021

@ivver ano, ako radi @bona1393 aj ja som pila alchemilku, urcite s nou neurobis zle a pomoze regenerovat maternicu 🙂 netrap sa, ona pride, ak nie do tych 8 tyzdnov potom mozno skus zavolat doktorovi 🙂 ja som potratila v decembri 2020 (druhykrat, prvy v 2018), v januari bola mrcha a dalsia uz neprisla 🙂

148terka148
29. mar 2021

Baby alchimilku pijem bala som ci robim dobre. Tak vtom budem pokracovat a dakujem vam za rady.

mattkapd
29. mar 2021

@ivver presne brala som stále kyselinu listovú a alchemilku som pila ale len do ovu

ivver
autor
29. mar 2021

Baby, už došla ms... začínam piť alchemilku a kyselinu listovú uívam už 2 týždeň, dúfam že aj ja budem mať toľko štastia a dalšia ms už nepríde 🙂
Ďakujem každej za vyjadrenie 🙂