icon

Koľko dní po operácii ste navštívili gynekológa?

8. nov 2024

Koľko po operácii ste boli u svojho gynekológa na kontrole?

minenkak
8. nov 2024

Na tretí deň a potom o dva týždne

autor
8. nov 2024

@minenkak a normálne s vyšetrením či len taký pokec?

minenkak
8. nov 2024

Mne len cystu vyberali,áno normálne má prezrel a spravil sono,bola som len asi 20hodin v nemocnici aj s operáciou

autor
8. nov 2024

@minenkak aha ďakujem za odpoved, lebo mňa môj Gynekolog odmietol vôbec objednať tak skoro na kontrolu, a to mám už 3 týždne po vybratí cysty :(

minenkak
8. nov 2024

Čo?ja som po troch týždňoch už pracovala a to ma chcel poslať doktor už po desiatich dňoch do práce

autor
8. nov 2024

@minenkak Vraj mám ist najprv k lekárovi kde ma operovali na vyšetrenie 😂 neviem či mám ist k nemu domov alebo čo keď len operuje a nevyšetruje …

mimuska328
8. nov 2024

V polke juna som bola na kyret kontrola žiadna, o mesiac na to som bola na hysteroskopii s odstránením septa a išla som na "kontrolu" o 10 dní kde ma pozrel konečne len cez brucho ze mam prísť po MS. Bola som mesiac po hysteroskopii u toho lekára co mi to urobil(chcel si to sam skontrolovať) čiže spravil sono cez brucho aj vaginálne a ten môj podarený doktor keď som volala lebo samozrejme dovolenka zas 3 týždne a už som bola dlho zbytočne na pn ale bez kontroly ma nechcel pustiť q navrieskal do telefónu po mne tak som ho zmenila a skontroloval ma až nový. Niektorí sú strašni debili. Ja som par dni po hysteroskopii dostala ešte aj horúčky a silné hnačky a on nič..

autor
8. nov 2024

@mimuska328 no vidíte mňa tiež ten môj odmieta po 3 týždňoch pozrieť 😀 vidím ze je viac lekárov odborníkov :( strašne hlavne že za všetko by chceli peniaze ale vyšetriť nie …

mimuska328
8. nov 2024

U toho môjho to už bolo normálne.. za to som ho zmenila a pomaly už každá žena od neho berie kartu. Je starý už ho nezaujímajú pacientky. Vďaka nemu som potratila.. a co to bola za operácia?

michaela329
8. nov 2024

Pn som mala z nemocnice, takže asi po týždni som bola len so spravou a pozrel stehy. Kontrola až po menzes-kedze som nekrvacala ani nič.

autor
8. nov 2024

@mimuska328 laparoskopia cysty a endometrioza

autor
8. nov 2024

@michaela329 no ja mám už aj po menstruacii a termín kontroly nikde 😀

mimuska328
8. nov 2024

No ja by som trvala na tej kontrole hneď po prvej ms od operácie ci je všetko v poriadku a keď nebude ochotný tal ho určite vymeniť

autor
8. nov 2024

@mimuska328 aj to mám v pláne takto spraviť, už si hľadám nového 😀

mimuska328
8. nov 2024

Veľmi držím palce lebo to je teraz náročné nájsť dobrého lekára. Ja som bola na konci mesiaca ešte na vstupnej kontrole a on si spatne potom vypýtal kartu ked konečne začali robiť.

levantinka
8. nov 2024

Do 3 dni sa hlasis u svojho gynekologa a za tyzden do nemocnice tomu co ti robil zakrok na kontrolu a stehy ak treba vybrat. Prepustal ta predpokladam doktor co ta operoval, tak hned by ti mal do prepustacej spravy napisat u neho kontrolu alebo sa dohodnut hned. Aspom ja som to vzdy tak mala. A zaroven s mojim gynekologom som sa dohodla napriklad za mesiac na kontrolu. Tak si to aspom pamatam ked som este mala endo.

autor
8. nov 2024

@levantinka no mne povedali, že len vytiahnu stehy to aj vytiahli a o týždeň mám výsledky z histológie, vysetrenie a kontrolu mi v nemocnici nerobia preto som sa chcela objednať k svojmu gynekológovi

levantinka
8. nov 2024

Aha tak no tak potom by ta uz mal riesit tvoj gynekolog. Ale najlepsie ist ked budes mat vysledky z histologie. Ak ta teda zoberie. Co by mal. Ak nie hladaj si ineho.