Koľko je bežné krvácať po interupcii?
Dobrý deň, nie je pre mňa ľahké hovoriť na túto tému. Ale dňa 28.7.22 som podstúpila interupciu. Nakoľko by som sa o bábätko v mojom veku nevedela postarať, stále krvácam, je to slabšie ako menštruácia. Skôr by som povedala že špiním ale krvou. Vo štvrtok (4.8.22) mám ísť na konktrólu k p. gynekológičke. Tento "cyklus" netrvá ale pravidelne v deň UTP, hneď po som krvácala, p. sestrička povedala že primerane, tak mám napísané aj v prepúštacej správe, následne mi pichli injekciu na stiahnutie maternice. V ten deň som krvácať prestala. A do nedele rána nič. Len jemným biely výtok. A od nedele to mám stále. Máte s tým niektorá skúsenosť? Ďakujem krásne za každý milí komentára.
Po UUT formou kyretáže v prvom trimestri je bežné krvácať sedem až desať dní, maternica sa sťahuje a čistí. Krvácanie by malo postupne slabnúť a meniť farbu do hneda. Pokiaľ nemáš iný problém, napríklad silné bolesti brucha alebo horúčku, tak ti stačí ísť na kontrolu vo štvrtok a prípadné otázky položiť svojej doktorke. Držím palce.🙂
7-10 dni je uplne bezne krvacat. Ak by si krvacala neprimerane dlho urcite kontaktuj gynekologa
Ja som po zakroku krvacala iba po operácii a potom na 3 deň. To som išla na pohotovost a zostal mi tam kúsok. Našťastie sa vyplatil sám.
A teda krv a špinenie sa mi striedalo 3 týždne...

ja soma si 2,5t. krvacala som hned po vykone, sem tam to bolo spinenie,sem tam sa trosku objavila cestva krv,a le s pribudajucim casom tej cerstvej krvi bolo menej