icon

Koľko je bežné krvácať po interupcii?

petulisko
2. aug 2022

Dobrý deň, nie je pre mňa ľahké hovoriť na túto tému. Ale dňa 28.7.22 som podstúpila interupciu. Nakoľko by som sa o bábätko v mojom veku nevedela postarať, stále krvácam, je to slabšie ako menštruácia. Skôr by som povedala že špiním ale krvou. Vo štvrtok (4.8.22) mám ísť na konktrólu k p. gynekológičke. Tento "cyklus" netrvá ale pravidelne v deň UTP, hneď po som krvácala, p. sestrička povedala že primerane, tak mám napísané aj v prepúštacej správe, následne mi pichli injekciu na stiahnutie maternice. V ten deň som krvácať prestala. A do nedele rána nič. Len jemným biely výtok. A od nedele to mám stále. Máte s tým niektorá skúsenosť? Ďakujem krásne za každý milí komentára.

majamat
2. aug 2022

ja soma si 2,5t. krvacala som hned po vykone, sem tam to bolo spinenie,sem tam sa trosku objavila cestva krv,a le s pribudajucim casom tej cerstvej krvi bolo menej

petulisko
autor
2. aug 2022

@majamat ďakujem, takže sa báť že sa niečo pokazilo nemusím?

suge
2. aug 2022

Po UUT formou kyretáže v prvom trimestri je bežné krvácať sedem až desať dní, maternica sa sťahuje a čistí. Krvácanie by malo postupne slabnúť a meniť farbu do hneda. Pokiaľ nemáš iný problém, napríklad silné bolesti brucha alebo horúčku, tak ti stačí ísť na kontrolu vo štvrtok a prípadné otázky položiť svojej doktorke. Držím palce.🙂

luccija
2. aug 2022

@petulisko je to normalne davaj si Ascorutin a zelezo, c vitamin

gertys
2. aug 2022

7-10 dni je uplne bezne krvacat. Ak by si krvacala neprimerane dlho urcite kontaktuj gynekologa

zuzi0911
2. aug 2022

Ja som po zakroku krvacala iba po operácii a potom na 3 deň. To som išla na pohotovost a zostal mi tam kúsok. Našťastie sa vyplatil sám.
A teda krv a špinenie sa mi striedalo 3 týždne...

petulisko
autor
2. aug 2022

@suge ďakujem

petulisko
autor
2. aug 2022

@zuzi0911 ďakujem

petulisko
autor
2. aug 2022

@gertys ďakujem