Koľko najdlhšie vám trvala menštruácia?
Ahojte , prosím vás koľko najviac vám trvala menstruacia? U mňa to je dnes už 9 deň s tým že už to je slabé ale predsa len. Väčšinou mi trvá 5-6 dni. Je pravda že mam trombocytopeniu, čiže s tým spojenú aj zvýšenú krvacavost, no beriem Dicynone každý deň a nikdy sa mi nestalo že by mi menstruacia trvala takto dlho. Myslite že už je najvyšší čas objednať sa k lekárke alebo mam ešte deň-dva počkať. Nechcem robiť zbytočne paniku. Ďakujem
Ja som mala prvý cyklus po pôrode 10 dní a druhý 20 dní
12 dní
Tri tyzdne, po dvoch tyzdnoch som uz sla k Dr, nakoniec to bol myom a musela som na operaciu.
mne trvala 3 týždnne a objednala som sa, a zistila mi len zvýšený testosteron, ale bála som sa, teraz beriem HAK na upravu a v pohode všetko
najdlhsie 28 dni (potom 4 dni nic a znova 28 dni).
dicynone beries kvoli tej trombocytopenii? alebo mas zisteny aj iny problem? (u mna bolo dlhe krvacanie pri anovulacnych cykloch a vysokej sliznici)
@janetinka27 áno kvôli trombocytopenii
a ako si na tom teraz? este krvacas? alebo uz len spinenie?
nemas zisteny nejaky gynekologicky problem?
@janetinka27 ahoj, od dnes už len špinenie…zatiaľ to teda nechám tak, ak by sa to opakovalo budúci mesiac tak skočím na gyndu

Keď krvácanie slabne, asi by som sa už neobjednavala, pokiaľ sa inak cítiš dobre tj. necítíš sa nezvyčajné slaba, nemáš bolesti nemota sa ti hlava atď. Je super, že myslíš na lekárku a nepokladaš to za normálne, ale pokiaľ nemáš iné ťažkosti pocakala by som ako to bude další cyklus. Možno len jednorazová hormonálna nerovnováha. Ale určite sa pozoruj a ak by sa ti čokoľvek nezdalo, skús aspoň zavolať k MUDr nech ti povedia je to ok-nie je to ok