Koľko trvajú výsledky steru z krčka?
Žienky, koľko teraz trvá výsledok z preventívky? Minulý rok som ho mala v priebehu pár dní, teraz čakám už mesiac a dr ho stále nemá. Vďaka za info
Ja som si min mesiac zaciatkom decembra davala LBC ster a dodnes nik nevolal. Zda sa mi ze dr mi povedala ze 3 tyzdne az mesiac a ze zavola.
@gypsomilka ja presne tak isto, možno po sviatkoch sa labáky potrebujú spamätať 😁
@mamaradka aj v laboratóriách majú sviatky voľno a dovolenku. Počkaj do budúceho týždňa a potom sa informuj
Ano mnoho laboratorii malo cez tie sviatky aj 3 tyzdne volno a podla toho garantovali/negarantovali aj spracovanie vzoriek. Takze vzhladom na tento faktor je normalne ze ta doba (cca 2-3 tyzdna pracovnych dni) je teraz dlhsia.
Ja som bola ešte v novembri a pani doktorka mi napísala na listok, že výsledky prídu tesne pred vianocami. Ak by bolo niečo zle, tak by mi zavolala a nakoniec ani nevolala.
@mamaradka výsledky z lbc cytologie nám chodia do týždňa, klasická cytológia cca 10 dni

@mamaradka mne keď napr nevolá dr tak viem že výsledky sú fajn. Väčšinou do 2 tyzdnov sú výsledky