Komu diagnostikovali lobulárny karcinóm prsníka?
@mirusa3 ahoj , ja som bola na mamografii tam sa lekárovi dačo nepozdávalo, tak urobil biopsiu. Ta prišla negativna. No napriek dobrej správe ma poslal aj na magnetickú rezonanciu a ta vyšla tiež dobre. Takže teraz mam ďalšiu kontrolu o 3 mesiace. Tebe ako zistili ze máš lobularny. Robili ti biopsiu . Veľmi ti držím palce a silu pri zvládani choroby.
@moni00 Ahoj. Ja mam uz dlhsie hrcku, na ktoru mi pred pol rokom a pol povedali, ze to je len zhrubnuta zlaza. Tak som sa vtedy upokojila. No zacala som mat pocit, ze sa mi zvacsuje, tak som isla ku gyn,dal mi vymenny. Po mamo mi spravili sono. Tam sa uz Dr. nieco nezdalo, tak mi spravili biopsiu a vyslo mi lobularny karcinom mliecnej zlazy, podtyp luminal A. Mam 1.stupen. Idem este na CT, potom na MR a operaciu naplanovanu az na 23.4.
Ty mas diagnozu tiez lobularny karcinom prsnika? To moze byt aj negativny? Neviem, nerozumiem sa tomu.

@moni00 Ahoj, ja s tym zacinam bojovat, zistili mi to pred par dnami: Invazivny lobularny karcion mliecnej zlazy, podtyp luminal A
Tvoja liecba ako prebieha?