Kondylómy na penise a riziko nevery: Vaše názory?
Ahojte, môjmu priatelovi zistili HPV virus, dostal condylox, prenasa sa to vylucne sexom. Dostal to pred cca 1 tyzdnom, recept dostal cez internet. Zatajil mi to (sex sme nemali asi mesiac), a ked som nasla liek, povedal, ze sa mu to uz raz spravilo a ked to ma clovek raz,moze to znovu dostat
A ze ma nepodviedol. A nepovedal mi to prave preto, lebo si budem domyslat. Viem, ze ked ma niekto herpes na pere, zen sa moze hocikedy vyhojit pri srtrese, ale je to aj o penise tak? Vraj mal pred 4 rokmi tie vyrazky na penise a teraz znovu. Som dost nedoverciva, lebo raz mal sex zoznamku a potom ju zrusil a mne povedal,ze ju mal len 4 dni z nudy. Vase nazory?
Herpes sa moze vyhodit kedykolvek. Takze pravdu ti moze hovorit a aj nemusi....
No hlavne tí to takto mal povedať bez toho aby si musela sama zisťovať, ako mu máš teraz veriť?
@diana325 to je jedno že ste sex nemali mesiac. Neviem koľko ste spolu ale na 99% ho máš aj ty. Mňa nič nebolelo partner nič nemal a vidíš teraz som dovolala s doktorkou 27.1 mám operáciu. Hpv pozitívne a to sme spolu 5 rokov. Sama povedala že mám zvážiť partnera on stále zapiera že ma nikdy nepodviedol.
ako fakt sa nehnevajte, ale obvinovat na zaklade toho partnera so 100% istotou mi pride z cesty. ten virus v tele ostava navzdy, len ma fazy, kedy je a kedy nie je aktivny.
netvrdim, ze ta moznost, ze vam bol nevery tam nie je, ale je to tak 50:50.
mna nakazil moj prvy a neverny mi urcite nebol.
@diana325 ak on nie je tvoj jediny a ty jeho jedina zivotna partnerka, tak sa mohol nakazit kedykolvej, aj pred rokom, 10timi rokmi, aj pred mesiacom, aj pred tyznom. Nakazena mozes byt aj ty a nikdy sa to u teba nemusi prejavit. Ale moze, o mesiac, o rok, o 10 rokov.
Ochorenie ma viac ako 75% sexulane aktivnych ludi. Moze sa prejavit kedykolvej ale ani nemusi. Vacsinou sa s nim imunita vysporiada.
Mohol to na teba preniest uz pred mesiacmi a nikdy sa to u teba nemusi prejavit. On moze mat teraz oslabenu imunitu, preto sa to ukazalo.
Dajte sa obaja zaockovat.

mozem potvrdit. mala som ich prvykrat ked som mala 20 rokov a pri vysokom strese a oslabenej imunite sa mi v priebehu dalsich rokov urobili z nicoho nic este 2 krat s odstupom par rokov - vtedy som nemala ani partnera.