icon

Konizácia krčka maternice: Čo očakávať a ako sa pripraviť?

kathy232
7. aug 2026

Žienky mala ste niektorá taký výsledok? 17 idem na predoperacne a 19 ma budu robiť veľmi sa bojím ale moja gynekologička vravela nieje to rakovina ale ak by som to zanedbala a nešla na konizaciu o pol roka by už mohlo byt neskoro aj tak sa bojím výsledok aký príde vravela že si to mam dať preč a budem mať pokoj.

Konizácia krčka maternice: Čo očakávať a ako sa pripraviť?
stellarstar
7. aug 2026

Mala som cin3d bola som na konizácií, robili aj kyretáž maternice lebo aj tam niečo bolo. Potom som užívala indonal3c a kontrolný ster bol ok a odvtedy všetko v poriadku, je tomu tuším ca 5 r

kathy232
autor
7. aug 2026
@stellarstar

Mala som cin3d bola som na konizácií, robili aj kyretáž maternice lebo aj tam niečo bolo. Potom som užívala indonal3c a kontrolný ster bol ok a odvtedy všetko v poriadku, je tomu tuším ca 5 r

@stellarstar a to ti tvoj gynekológ zistil cez ultrazvuk ze máš niečo v maternici alebo pri konizacii ti prišli nato?

stellarstar
7. aug 2026
@kathy232

@stellarstar a to ti tvoj gynekológ zistil cez ultrazvuk ze máš niečo v maternici alebo pri konizacii ti prišli nato?

@kathy232 pred op v nemocnici počas kolposkopie gynekologička to videla

anonym_c2310a
7. aug 2026

Ozaj si to daj preč aj ja som bola 🙂 20 minút zákrok trval na obed som išla domov. Mne pomohol HPvirin a teda chodím na kontroly tiež som mala už to najhoršie štádium.

kathy232
autor
Autor odpoveď zmazal
kathy232
autor
7. aug 2026
@anonym_c2310a

Ozaj si to daj preč aj ja som bola 🙂 20 minút zákrok trval na obed som išla domov. Mne pomohol HPvirin a teda chodím na kontroly tiež som mala už to najhoršie štádium.

@anonym_c2310a ano idem to dať preč 19.8.

kathy232
autor
7. aug 2026
@anonym_c2310a

@anonym_c2310a a ako sa cítiš?

anonym_c2310a
8. aug 2026
@kathy232

@anonym_c2310a a ako sa cítiš?

@kathy232 dobre mne nič nebolo a ani som nix necítila potom len som trochu špinila..