icon

Kontrola prsníkov u gynekológa a sono

6. jan 2022

Robi vam gynekolog vysetrenie prsnikov na preventivke alebo len posle na sono? Co mam cakat na sone, ako to prebieha? Kojila som 6 rokov, za ten cas ma neposielal a teraz neviem co cakat, lebo som este nebola.

luccija
•
6. jan 2022

Kontroluje pohmatom plus posiela na sono.Sono je také ísť ako, keď Ti robia sono brucha🙂dá gél prejde sonom a za pár minút je po všetkom.Ja idem o týždeň prvý x na mamograf

mamina0078
•
6. jan 2022

Sono je rovnaké vysetrenie ako v tehotenstve len sa meni miesto z brucha na prsia... Uplne rovnako to prebieha. A kazdy rok pri preventivke mam aj sono...

vlucifuk
•
6. jan 2022

Aj môj má sono priamo v ambulancii, robí mi ho v rámci preventívky. Extra idem každé 2 roky na mamograf. A to sono je rýchlovka. Natrú ti prsia a podpazužie gélom a prejdú ultrazvukom, či ako to napísať.

nikpa
•
6. jan 2022

Teba neposlal 6 rokov na sono lebo si kojila?? Mňa poslal normálne pri prvom aj pri druhom keď som kojila.

anita1978
•
Odpoveď bola odstránená
•
janetinka27
•
6. jan 2022

moja gyn robi pohmatom pri preventivke, plus posiela na sono.
ja som sa tak poucila,ked som k nej sla na preventivku v satach. najprv klasika kontrola,ster a potom zrazu,ze kontrola prsnikov,tak som zostala ako kurca bez peria 😂 takze potom uz vzdy radsej sukna a nie saty