icon

Krátke menštruačné krvácanie a pretrvávajúce bolesti podbruška

saabii678
29. apr 2025

Ahojte, 20.4 som dostala ms, prišla presne na čas ako mala (mám 28dňový cyklus a dĺžka ms 6 dní) mala som také slabšie krvácanie, ktoré bolo sprevádzané slabšími bolesťami krížov a takým ťahaným v podbrušku alebo ako to nazvať… to trvalo celú nedeľu, pondelok a v utorok od rána už len hnedé špinenie. Prešiel týždeň a ja mám stále bolesti v podbrúšku na ľavej strane a bolesti krížov, nejde o nejaké silne bolesti len také nepríjemné. Mala ste niektorá s niečím podobným skúsenosti?

littledaisy
29. apr 2025

Ja na vašom mieste už testujem 😅 švagriná mala podobne, normálne si myslela, že menštruácia, len bola trochu slabšia a kratšia... O týždeň na to mala pozit.test a teraz je v 29tt 🥰 za mňa,ja som mala len špinenie pri uhniezďovaní, aj s bolesťami, ale prišlo skôr ako menštruácia. Trvalo ale celkom dlho - asi 5 dní. ☺️ Tiež som mala potom pozit.test...

hacula1816
29. apr 2025

@saabii678 No toto vyzera na test 😅 vacsinou to byva pri uhniezdovani vajicka.

saabii678
autor
29. apr 2025
@hacula1816

@saabii678 No toto vyzera na test 😅 vacsinou to byva pri uhniezdovani vajicka.

@hacula1816 test som si robila dnes ráno, tiež to bolo prvé čo ma napadlo, že môže ísť o uhniezdovanie, lenže test negatívny, tak preto som písala sem, že či teda nemala niektorá skúsenosť a nešlo o tehotenstvo. Myslím, že test by mi už ukázal aspoň ducha až také slabé hcg nemôžem mať nie? Ku tým som objednaná na utorok