icon

Kŕčové žily na penise

robino14
16. aug 2021

Ahojte mám taký problem mám dosť zilnaty penis neviete mi poradiť ako to zmierniť?? Vdaka za rady

solange7
•
16. aug 2021

Skus krem na krcove zily.

dijka123
•
16. aug 2021

@robino14 to nezmiernis nijako asi ale tak niekazdy ho ma hladky alebo rovny

robino14
autor
•
17. aug 2021

@dijka123 ja viem že asi nie ale je to neprirodzene a neviem ako to mohlo vzniknúť ani ale viem že som to nemal. Obávam sa že budem mat bolesti do budúcna

robino14
autor
•
17. aug 2021

@solange7 ďakujem za radu ale myslis že na take citlivé miesto môže ísť krém?

hyta
•
17. aug 2021

@robino14 Určite by som na také miesto nedávala krém. Liečbu tabletkami na žily, napr. Detralex.

solange7
•
17. aug 2021

@robino14 jasné bachni si ho tam. Ked je dobry na unavene nohy, bude dobry aj na osamely penis smutneho dotazovatela. A poriadne ho vmasíruj. Mozno ta prejde myslienka sem davat podobne dotazy a skusis to nabuduce u odbornika.

robino14
autor
•
17. aug 2021

@solange7 nenapadlo tá že asi nechcem ísť odborníkovi a preto žiadam o radu? Ak máš problem tak sa k tomu nevyjadruj👍A sprosté komenty si nechaj pre seba..

ankare
•
17. aug 2021

Napis do skupiny Zdravotníci na MK

solange7
•
17. aug 2021

@robino14 my zeny nezvykneme mat krcove zily na penisoch. Skus sa spytat ked tak na facebooku kamaratov. Ked nechces ist k odbornikovi, tak sa k tebe mozu dostat aj nevyziadane rady. Tomu nezabranis.

333levica
•
17. aug 2021
robino14
autor
•
17. aug 2021

@hyta ďakujem za radu

robino14
autor
•
17. aug 2021

@solange7 to som nevedel že nemas…🤦🏻‍♂️

vikanika
•
17. aug 2021

Ahoj, odporúčam ísť s týmto problémom k urológovi, nech ti urobí sono. V prípade varikokely sa to dá operačne odstrániť.

mariska1989
•
17. aug 2021

Neviem ale nie každý penis je rovnaký sú tenké , hrubé alebo malinké 😂 ale aj stredné či dlhé takže aj to že má niekto žily väčšie ,niekto menšie je asi podľa mňa ok ..však aj u nás žien nemá vagínu rovnakú 🤣 nehovoriac o pysky ohanbia to potom každá aby riešila svoju že je neprirodzená jej garáž / garážové vráta 😂🤣

robino14
autor
•
17. aug 2021

@vikanika ďakujem za radu

robino14
autor
•
17. aug 2021

@mariska1989 jasne chapem ale nemával som to vidím velke zmeny.. ty garáž si pobavila😀

vikanika
•
17. aug 2021

Za málo. Toto je problém ako každý iný a nie je dôvod sa z toho vysmievať. A pri bolestiach odporúčam čím skôr riešiť to s urológom, lebo aj tam sú čakačky. A len na sone sa ukáže, či sú to normálne krčové žily, alebo zväčšená, čo už je varikokela.

robino14
autor
•
17. aug 2021

@vikanika a čo tam hrozí?? Ďakujem že aspoň niekto rozumný a chápavý sa tu našiel

vikanika
•
17. aug 2021

No ono to má vplyv na tvorbu spermií, takže v prípade snaženia sa o počatie môže byť problém. My teraz riešime tento problém u manžela. A môžu sa vyskytovať aj bolesti. A veľa urológov to nevie správne diagnostikovať, preto nato treba sono.

robino14
autor
•
17. aug 2021

@vikanika práveže bolesti semenika mávam niekedy. Druhý semenník už nemam . Dufam že sa problem u vas vyrieši čím skôr

vikanika
•
17. aug 2021

Ďakujem, manžel je po operácii, tak teraz už len čakať. A vám držím palce, nech vyšetrenie dobre dopadne. Môžem vám dať aj kontakt na dobrého urológa, ale dlho sa uňho čaká a za vyšetrenie sa platí.

robino14
autor
•
17. aug 2021

@vikanika ďakujem pekne za rady jedného dobrého Urologia poznam len už som dlhsie uňho nebol skusim v krajnom prípade tam dakujem

mariska1989
•
17. aug 2021

@robino14 tak troškou humoru na pobavenie treba ... V tom prípade ako radila hneď nadoomnou zájsť smer urológ

robino14
autor
•
17. aug 2021

@mariska1989 jasne treba👍

vikanika
•
18. aug 2021

Za málo. Držím palce. 👍