Krv v moči: Ako sa vyrovnať so strachom?
Na preventivke mi bola zachytena v moci krv, nemam ziadne tazkosti, menzes nebol, mam 30, lekar ma poslal na urologiu, mam velky strach
@anonym_autor mozno mas obycajny zapal...
@anonym_autor Nemusí to byť nič vážne, počkaj na vyšetrenie a výsledky.
strach z čoho? možno máš len zápal, dostaneš antb. a ideš ďálej. niekedy ani len PN ti na to nedajú.
z rakoviny… uz som jednu mala, citala som aj o zapale, ale ja nepocitujem nejake tazkosti, obcas palenie, hlavne rano, ale inak ok
z rakoviny… uz som jednu mala, citala som aj o zapale, ale ja nepocitujem nejake tazkosti, obcas palenie, hlavne rano, ale inak ok
@anonym_autor hlavne nestresuj, co povedal lekar?
@anonym_autor hlavne nestresuj, co povedal lekar?
@anonym_e06aeb nic, len mi to oznamil a ze mam ist na urologiu
@anonym_e06aeb nic, len mi to oznamil a ze mam ist na urologiu
@anonym_autor hlavne klud, chapem, ze mas strach a ja tiez sa strachujem za vsetko, ale cim skor sa objednaj na urologiu, nech vies, na com si. Uz si sa objednala?
@anonym_autor hlavne klud, chapem, ze mas strach a ja tiez sa strachujem za vsetko, ale cim skor sa objednaj na urologiu, nech vies, na com si. Uz si sa objednala?
@anonym_e06aeb ano, idem v pomdelok
@anonym_e06aeb ano, idem v pomdelok
@anonym_autor 🍀🍀🍀
@anonym_autor robil aj kontrolný odber? Mne raz tak tiež zachytilo ale o pár dni bol kontrolný uz ok
Ja som mala tiez krv v moci a mala som zapal, neboj, ucite to nebude nic vazne❤️
@anonym_autor robil aj kontrolný odber? Mne raz tak tiež zachytilo ale o pár dni bol kontrolný uz ok
@anonym_2451ed nerobil, iba jeden
@stellarstar malo
@anonym_autor tak to máš z toho. Ja som mávala vzdy krv v moči keď som málo pila. Začala som dbať na pitný režim a ok
@anonym_autor neboj mojka. Moj kamos az cikal krv..bolo to zo zapalu.
Och, no myslí pozitívne. Momentálne môžeš len to. Do pondelka to bude kruté čakanie, skus si zamestnať myseľ niečím.
Píšeš, že málo piješ, je teplo, určite aj málo cikas, môže to byť kľudne aj zápal
@stellarstar malo
@anonym_autor Vidis musis viacej vody pit,potom sa robia skor zapaly.

@anonym_autor moze to byt lahky zapal mechura z mokrych plaviek, neboj sa..