Krv v moči po menštruácii: Čo môže byť príčinou?
Ahojte. Stalo sa mi to prvýkrát. Dnes mam 5 deň menštruácie da sa povedať ze mam už len intímku a je takmer čistá no keď cikam je tam čistá krv aj na papieri. Pred 3 tyzdnami som bola na preventívnej u všeobecnej moč OK a pred mesiacom na gynke a vsetko v poriadku. Čo to môže byť. Stretli ste sa s tym ?
Zajtra s mocom k vseobecnemu lekarovi a ten ta posle dalej ak bude treba. To, ze pred 3 tyzdnami si bola v poriadku neznamena, ze nic sa odvtedy nezmenilo
mas koniec menstruacie takze kludn mozes mat pozitivny moc len kvoli tomu, ak nemas tazkosti neries pockaj min. 2 dni a uvidis ked budes bez ms ci bude stale krv
mas koniec menstruacie takze kludn mozes mat pozitivny moc len kvoli tomu, ak nemas tazkosti neries pockaj min. 2 dni a uvidis ked budes bez ms ci bude stale krv
@anonym_1a6b5b nemam absolútne žiadne ťažkosti preto to nechapem.
@anonym_autor Kludne to mozes tak mat, aj ked mas koniec menstruacie. Tak ako tu uz pisala zena nadomnou, pockaj este. Kolko dni mavas menstruaciu? Tych 5? Ci mas aj dlhsie kym ti uplne skonci? Podla toho by som sa zariadila-koniec menstruacie + take 2-3dni, ci to ustane. Az potom ak nie, smer Dr. Nepanikar zatial zbytocne.
@anonym_autor Kludne to mozes tak mat, aj ked mas koniec menstruacie. Tak ako tu uz pisala zena nadomnou, pockaj este. Kolko dni mavas menstruaciu? Tych 5? Ci mas aj dlhsie kym ti uplne skonci? Podla toho by som sa zariadila-koniec menstruacie + take 2-3dni, ci to ustane. Az potom ak nie, smer Dr. Nepanikar zatial zbytocne.
@motylik2559 nepanikarim skôr mi to je divne. Žiadne bolesti nič absolútne. Práveže bežne zvyknem mať aj 8 dni. Teraz to bolo nejake slabé zvykne sa mi to striedať . Mam 40 rokov ale lekár hovoril ze zatiaľ prechod nehrozí vsetko je tak ako ma byť. Nikdy som si to tak nevšimla ale dnes intímka na 80 % čistá a vo wc čistá krv aj na papiery. Tak divne. Ale počkám este.
neries ked nemas problemy treba pockat par dni ked skonci menzes a az potom ak bude v moci viditelna krv rieist s lekarom
@anonym_autor tiež by som počkala, ono infekcie močových ciest môžu byť aj bez bolesti, ale podľa mňa nie, keď už je viditeľná krv v moči. To by si už cítila.
@motylik2559 nepanikarim skôr mi to je divne. Žiadne bolesti nič absolútne. Práveže bežne zvyknem mať aj 8 dni. Teraz to bolo nejake slabé zvykne sa mi to striedať . Mam 40 rokov ale lekár hovoril ze zatiaľ prechod nehrozí vsetko je tak ako ma byť. Nikdy som si to tak nevšimla ale dnes intímka na 80 % čistá a vo wc čistá krv aj na papiery. Tak divne. Ale počkám este.
@anonym_autor Ked mas bezne aj 8 dni a teraz je 5ty, tak je to normalne si myslim. Mas 40, telo zeny sa meni neustale. Nemusis byt v menopauze na to, aby sa nejake zmeny diali🙂 Neboj, vsetko bude ok a myslim si,ze toto len suvisi s tvojou menstruaciou. Moze sa kludne stat, ze druhy krat sa ti toto prihodi zas, mozno tym tlakom pri moceni sa to este pouvolnovalo, preto si to zbadala takto. Zbystri jedine vtedy, keby si krvacala mimo menstruacie, to uz by bol skor problem. Takto je to ok, si myslim.
@anonym_autor Ked mas bezne aj 8 dni a teraz je 5ty, tak je to normalne si myslim. Mas 40, telo zeny sa meni neustale. Nemusis byt v menopauze na to, aby sa nejake zmeny diali🙂 Neboj, vsetko bude ok a myslim si,ze toto len suvisi s tvojou menstruaciou. Moze sa kludne stat, ze druhy krat sa ti toto prihodi zas, mozno tym tlakom pri moceni sa to este pouvolnovalo, preto si to zbadala takto. Zbystri jedine vtedy, keby si krvacala mimo menstruacie, to uz by bol skor problem. Takto je to ok, si myslim.
@motylik2559 ❤️
Daj si menštruačný tampón a po chvíli sa choď vymočiť. Pozri aj na papier, aj do záchodovej misy, či je voda zafarbená krvou. Tampón by ti menštruačnú krv zadržal. Ak nebude moč žltý, choď k lekárovi.
@anonym_autor to je uplne nornalne, že ešte na toaleťaku je krv 🫣 a urcite by som na 5 deň nešla s močom k lekarke, keď tam možu byť zvyšky krvi po menstruacii ... a keď si si neni istá... umy sa zo spodu, daj si tampon a vycikaj sa, či to ešte bude

@anonym_autor skús ešte urológa. Mne sa stalo niečo podobné, ale to dopadlo všetko inak