Krvácanie 28 dní po pôrode

karmenka123
6. jan 2021

Ahojte žienky.
Chcem sa vás opýtať mala som cisársky pôrod.
Rodila som 8.12. je tomu už 28 dní približne. V nemocnici som krvácala normálne keď som prišla domov tak som asi 3/4 dní krvácala potom som mala hnedú krv a do včerajšieho dňa bledé hnedé špinenie. Ale ráno som sa zobudila a krvacam tak ako pri menštruáci ale nie až tak silno. Môže to byť už menštruácia alebo sa mi vrátilo to čistenie ? Poraďte mi. Aké máte skúsenosti.

katkamatka7
6. jan 2021

@karmenka123 eteš sa dočisťuješ, pravdepodobne ide stále o očistky po pôrode. Darí sa Ti kojiť, máš mliečko?

karmenka123
autor
6. jan 2021

@katkamatka7 už nie, lebo mám strašne málo. Ale bolesti mám od dnes rána ako pri menštruáci. Tak nechápem tomu ,😢😢🤰

katkamatka7
6. jan 2021

@karmenka123 Ms by mala prísť až 6 až 8 týždňov po pôrode, ako vyplavenie vajíčka. Ovulácia dva týždne po cisárskom je asi skoro.

katkamatka7
6. jan 2021

@karmenka123 Keď si spomeniem, ja tiež po cisárskom, predčasne narodené dieťatko v nemocnici v inkubátore a mliečka bolo málo, čiže som pár týždňov odsávala ale nekojila. Ms prišla osem týždňov po cisárskom a mala som asi deň krvácanie cca 6 týždňov po cisárskom.

budajova09
6. jan 2021

Akurát včera som mala predporodnú prípravu a pani o tomto rozprávala. Je to vraj nevysvetliteľné krvácanie ktoré sa môže počítať ako menštruačné. Popisovala to presne takto, po porode krvácanie jasnočervená krv, postupne tmavnúca, neskôr hnedá ako čokoláda, prejde do špinenia až nakoniec do úplného vymiznutia a zrazu sa stane že opäť príde jasná krvavá bodka na nohavičkách.
Povedala mi, že ak sa niečo takéto udeje tak zobrať si veci a ísť sa dať skontrolovať - pre istotu... jasnočerveé krvácanie radšej nepodceňovať

evelin2daniels
6. jan 2021

@karmenka123 ja som krvácala takmer celé šestonedelie 🤦‍♀️ na štvrtý týždeň chvíľu pauza a potom zase piaty a šiesty týždeň. Ale potom som nemala menzes takmer 2 roky 😁

kubkovamama
6. jan 2021

@karmenka123 mala som po druhom pôrode a riadne prekvapená,keďže som aj naplno kojila,čistenie plynule prešlo do menštruácie.Aspon podľa dr to bola prvá menštruácia.A nemusí vôbec prejsť časový úsek 6 týždňov a samozrejme ani ovulácia nemusí byť.