Krvácanie a špinenie po šestonedelí
15. máj 2021
Baby, mali ste niečo podobné aj po šestonedelí. Mám toto tretie dieťa. Pri oboch som sa dočistila cca 5 týždňov po a teraz?! Už je to siedmy týždeň a stále dookola. Krvacam jeden deň, potom len také spinenie pár dni, deň nič a zase...dookola. už som z toho unavená, nervózna... teraz dva dni nič už som si myslela, že konečne a zase...ja fakt netuším. Budúci týždeň idem k dr, ale pýtam sa na skúsenosti. Dokonca má pobolievaju vaječníky ako pri MS vzdy. Ďakujem

Ahoj. Ja som to mala. Ked mi skončilo šestonedelie chvíľku možno 5dni som nekrvacala a potom mi prisla prva MS ktorá ale trvala 29 dní a to nonstop. Takze som tiez bola stale nervózna, podráždená a tocila sa mi hlava. Bola som 2x na injekcii na zastavenie krvacania a brala som ascorutin ktory mi predpísal gynekolog. Po druhej injekcii mi to postupne prešlo asi do 4 dňoch... Bola som normalne pocas krvácania aj na kontrole kedze to musel vyšetriť. Kebyze mi to neprestalo chcel mi spraviť čistenie, ale našťastie sa to vrátilo do normálnu.. Telo sa asi potrebovalo kusok viac vyčistiť po pôrode si myslím. Mala som po po pôrode aj 12mm krvnú zrazeninu v sebe ktorú mi porodnicka zle vycistila zanedbala to ale ta sa vyplavila prave tym ze som dlhsie krvacala co bolo z tejto stránky aj dobre lebo by ma musel čistit. Drzim palce