Krvácanie ako pred ovuláciou

romana160
31. okt 2020

čaute. Nejak sa v ovulácii moc nevyznám .Síce niečo viem ale niečo zas nie ,tak pre to si idem ešte po radu. 16.9.som mala menzes a 27.9 . som mala predovulačné krvácanie. No dnes som zistila ,že zas som mala také isté krvácanie ako pred ovuláciou. Nie je to veľlké krvácanie ako pri menzese, ale také slabučké ako len ružovkastý výtok alebo také červené nitky. Sa chcem spýtať,môže byť takto na dvakrát takéto ovulačné krvácanie ,alebo to už je iný problém?

veronikaszabova
31. okt 2020

@romana160 sex je naplno?
Implantacne krvacanie? Prasknuta cievka? Cysta?

veronikaszabova
31. okt 2020

September, ci oktober?

romana160
autor
31. okt 2020

@veronikaszabova Takto ja si tu nejdem robiť z vás srandu ,ja som sa iba pýtala ako to je s tou ovuláciou,nič viac. sex nechaj nateraz sexom ,nesexovala som, bohužiaľ... áno oktober,len som sa pomýlila,tak sa ospravedlňujem

veronikaszabova
1. nov 2020

@romana160 neviem co sa urazas a reagujes ako male dieta! Normalne som sa pytala na sex - na margo implantacneho krvacania.
Ak nechces odo mna radu, OK

romana160
autor
1. nov 2020

@veronikaszabova Tak sa ospravedlňujem, pretože som bola na tom ,že si myslíš že si robím srandu. Nie sex nebol ani implantácia. cysta ? asi nie. bolesti ale nemám žiadne. A to krvácanie už pominulo ,bolo to len také chvílkové. Preto som sa pýtala, či takéto niečo môže byť v poriadku.