Krvácanie mimo menštruácie vo veku 46 rokov
Ahojte. Mám 46, tri mesiace dozadu som nijaké problémy s menzesom nemala. Ale už tretí mesiac po sebe mám skoro každý deň slabé krvácanie mimo menštruácie. Na gyn prehliadke som bola, všetko mám v poriadku. Gynekologička pripustila, že to môže byť spôsobené blížiacou sa menopauzou. Ale predpísala mi iba norethisteron. Na jeden mesiac pomohol. Po ďalšom menzese sa to zopakovalo. Mali ste niektorá podobný problém? Dá sa vyriešiť aj nejako inak, nie iba hormónami? Ďakujem.
Ja myslím, žeby si mala ísť na čistenie, lebo inak budeš krvácať stále a áno deje sa to práve ženám v menopauze
Môže byť perimenopauzou, ak nechceš hak tak môžeš skúsiť napr gynex kvapky
Bylinkové čaje ženské pijem
Môže byť perimenopauzou, ak nechceš hak tak môžeš skúsiť napr gynex kvapky
@stellarstar máš takú skúsenosť že ti v tomto pomohli?
Ja myslím, žeby si mala ísť na čistenie, lebo inak budeš krvácať stále a áno deje sa to práve ženám v menopauze
@tulipanik12 sliznicu som na vyšetrení nemala vysokú
@stellarstar máš takú skúsenosť že ti v tomto pomohli?
@anonym_autor mne pomohli kvapky Mastodynon ale toe su na predpis. A gynex je bez. Ja teraz užívam d chiro myo inositol a ten mi pomáha ( mam 45 a uz 2hý r v perimenopauze )
Baby a tu perimenopauzu vie dr nejako zistiť? Nejakým vyšetrením?
@anonym_autor mne pomohli kvapky Mastodynon ale toe su na predpis. A gynex je bez. Ja teraz užívam d chiro myo inositol a ten mi pomáha ( mam 45 a uz 2hý r v perimenopauze )
@stellarstar tiež si mala takéto krvácanie?
@stellarstar tiež si mala takéto krvácanie?
@anonym_autor špinenie len, krvácanie som mala len 2x a vtedy som mala zlé cyto
Baby a tu perimenopauzu vie dr nejako zistiť? Nejakým vyšetrením?
@anonym_2a8cc2 môžeš aj doma testom
@anonym_2a8cc2 môžeš aj doma testom
@stellarstar fakt? Idem pogooglit. Mám takmer 42 r. A tiež posledné dva cykly mi meskaju. Neviem či zo stresu z práce...
@anonym_autor mala som niečo podobné až to skončilo tak, že som krvácala stále, bola som na čistení, krvácanie pretrvávalo. Druhý rok beriem rieqo a mám pokoj. Som zvedavá, čo to urobí, keď ho vysadim.

alchemilka, rebricek