icon

Krvácanie po cytológii. Je to normálne?

uua
26. mar 2008

Baby, stalo sa vam niekedy ze ste po odbere cyto krvacali? Je to normalne? A menzes to urcite nie je, ten bol pred tyzdnom, beriem tabletky. Dakujem.

zuzana_t
•
26. mar 2008

ahoj, ano, mne sa to stalo , pri minulej citologii, krvacala som asi 2 dni - ale len tak slabucko 😒

eva4444
•
26. mar 2008

uua myslis po odbere steru z krcka? 😕 pokial len spinis 1-2 dni to nevadi, ale ak krvacas tak radsej chod k doki 😔

uua
autor
•
26. mar 2008

No zacalo to spinenim, ale teraz k veceru je to cista krv. Nie je to silne (zatial 😒 ) ale ostala som vyplasena. Brali mi ster uz asi milionkrat, ale nikdy som ani len nespinila.

briluxina
•
26. mar 2008

ahoj, kedysi mi cytoster robili takou špilkou a nekrvácala som, teraz to robia takou kefkou a to može podráždiť krček.Krvácanie je normálne, prejde to 🙂

melory
•
26. mar 2008

uua, mna na to lekar upozornil, ze to moze byt, lebo citologia nieje len ster z krcka ale uzdibnu ti vlakno a zena moze krvacat....

cucu2
•
6. júl 2011

sice tu nikto dlho nepisal 🙂 , ale chcem sa trochu postazovat, lebo mam spinenie 3 den, a pritom mam gynekologicka na to neupozornila. Trosku ma to vylakalo. Som zvedava kedy to prestane.

annika
•
1. feb 2013

Našla som túto tému, a veru ma to týka....bohužiaľ....včera som bola u môjho gynekológa, v septembri som mala zlé výsledky cyto, ták mi to včera zopakoval...a veru som dosť krvácala potom... 🤐 🤐 🤐 tiež vyľakaná , celú noc som nespala... už k nemu chodím 10 rokov, každý rok mi to robí...ale včera mi to aj bolelo.. 😨 😨 😨 😨 😨 😨 :- mám aj také slabé krče, akoby menštruačné...ale to určite nie je MS, veď som teraz v polovici cyklu... 😒 😒 😒 😒 😒 😒 tak neviem.... vie mi niekto poradiť??? 😅 😅 😅 😅 😅

annika
•
3. feb 2013

@uua ahoj, viem,ze je to uz dàvno...ale ja màm taký istý problém...a uz tretí deñ krvàcam...ty si mala dokedy? Dík za odpoved...

uua
autor
•
4. feb 2013

Ahojte. Ak sa dobre pamatam, mala som to krvacani 2 dni. Ako baby vyssie pisu, asi onenkrat doktor podrazdil krcok, alebo porusil nejaku cievku, neviem. A bolo zjavne ze to nie je menstruacne krvacanie. Odvtedy sa mi to uz nestalo.

stanislavao
•
4. feb 2013

@uua ano, je to upne bezne. to do 2 dni prejde.

annika
•
4. feb 2013

@uua díky za odpoved. Ani mne sa to zatial nikdy nestalo. Preto som teraz aj nervôzna....este dobre, ze som vàs tu nasla...al

annika
•
4. feb 2013

@stanislavao ahoj. Ja to uz màm 4 😠 .deñ....

stanislavao
•
4. feb 2013

@annika tak chodte k lekarovi, ze co sa stalo. to by nemalo tolko trvat. pri citologii sa mierne narusi sliznica a preto je slabe krvacanie normalne, ale napr mne osobne to trva 1-2 dni.

annika
•
4. feb 2013

@stanislavao zajtra mà ordinaçné hodiny, asi tam pôjdem...

uua
autor
•
5. feb 2013

Annika, 4 dni je dost. Predpokladam ze je to uplna banalita a o nic sa nejedna, ale za opytanie sa lekara nic nedas a hned budes kludnejsie spavat. 🙂 Drzim palce.

annika
•
5. feb 2013

@uua díky....dnes neordinoval...mal pôrod v nemocnici...ale dnes je uz to lepsie...uz len kvapky...dúfam, zajtra uz niç...

uua
autor
•
6. feb 2013

super. chvalabohu.

annika
•
7. feb 2013

od včerajška nič!!!! Veru chválabohu!!!!!
@uua Ďakujem za rady!
@stanislavao Aj Vám! 😉 😔 😔 😔 Ešte sa modlím za lepšie výsledky ako minule.... 😔 😔 😔 😔 😔 😔

michaelasmailik
•
16. nov 2021

Zdravím robili mi citoster aj odber steny krčka maternice a už siedmy deň špiním a začala som mať krvavý výtok neviem či je to ešte normálne, cítim pálenie podráždenosť a nemôžem mať ani pohlavný styk a som z toho kus otrávena. Je to dosť nepríjemné a čakám kedy to už prestane no trvá to už 7 dní a mam pocit,že je to horšie. 😔🥵🥵🥵🥺😭😭😭

danielkadandy
•
20. nov 2021

@annika viem že je to už veľmi dávno no ako ste dopadli ? Ja to mám teraz

annika
•
23. nov 2021

@danielkadandy Ahoj, áno, je to dávno. Ukľudnilo sa to po týždni, odvtedy sa to neopakovalo. Dodnes neviem prečo. Držím palce všetkým.✌️🙏

spinkatchcem
•
31. mar 2022

@michaelasmailik ahoj ja mam momentálne ten istý problém. Prosím prešlo ti to? Ja sa bojím

danielkadandy
•
Autor odpoveď zmazal
•
zobaka
•
24. mar 2023

nechcem zakladat novu temu, ale zamyslam sa nad tym, ci je vlastne v poriadku, ked sa krcok tou zubkovanou tycinkou narusi, ved to je ranka, ja viem ze preventivku treba, ale...

alenacseto
•
24. apr 2024

@spinkatchcem ja to mam už šiesty deň a som z toho nesvoja

marshmallow
•
12. feb 2026

Ahojte baby ja dnes to isté a bolelo to aj pri odbere a za tym krvácanie doma , že som si musela dať vložku...už som mala veľa krát cytologiu ale az takto mi nešla krv ....aj teraz ma to boli štípe joj

marshmallow
•
12. feb 2026
@annika

@danielkadandy Ahoj, áno, je to dávno. Ukľudnilo sa to po týždni, odvtedy sa to neopakovalo. Dodnes neviem prečo. Držím palce všetkým.✌️🙏

@annika ahoj a ake si mala výsledky z cytologie?