Krvácanie po gynekologickej prehliadke: Je to normálne?
Dobrý den prajem.
Chcem sa opýtať.
Bola som na gynekologickej prehliadke. Robila klasicky odbery na citologiu. Povedala ze to vyzerá na ovulaciu. Ktorá podla appky mala prísť (nespolieham sa na aplikaciu). Plus spravila aj sono. K tomu to nejako nekomentovala povedala len ze ak nebudú dobre výsledky tak zavolá cca do troch týždňov.
Ked som prišla domov a šla na WC utierala som krv. Nebolo to veľa ale ani málo. Nevolala som nakoľko to bolo uz neskor a ani by som sa nedovolala.
Chcela som len vediet ci ste mali nejakú skúsenosť ze po prehliadke ste mali krvácanie. Na druhy den uz som nemala nic. Dakujem aj za prečítanie.
Ano môže byt slabé krvácanie
@minenkaa dakujem za odpoveď. Po pravde ma to prekvapilo. Doteraz sa nic take nestalo. A lekárka nas brala ako na páse.. aj ked sa tam človek objednava.
Ano, moze sa to stat po vysetreni a obzvlast po cytologii
@crazy_cat_lady ďakujem. Som kľudnejšia. 🙂
Ano, moze sa to stat po vysetreni a obzvlast po cytologii
@crazy_cat_lady tak ona vždy to robí keďže raz ročne chodím. 🙂 ale ďakujem.
Ano, moze nastat slabe krvacanie. Mna na to vzdy lekar upozorni.
@zuzanaete mne nic nepovedala práveže.
Mna po takmer kazdom vysetreni dr upozorni ze mozem aj zakrvacat.
Mna po takmer kazdom vysetreni dr upozorni ze mozem aj zakrvacat.
@anonym_9143bb na mna asi nemala naladu. 😁 netusim
Ja krvacam vždy , rovno mi vždy ponúka vložku , ale ja mám vždy svoju už som na to pripravená. Cytologia sa odoberá akoby takou kefeckou ktorá akoby rozruši troška to tkanivo aby sa trošku z neho zachytilo na tých bodlinkach. Kto je viac citlivý alebo má aktuálne ovulácie čiže všetko tam je citlivé vtedy, tým pádom veľmi prekrvene môže byť krvavé spinenie...ak by neskončilo na druhý deň, ozvala by som sa gynde v pondelok...🙂

Ano môže byt slabé krvácanie