icon

Krvácanie po gynekologickej prehliadke: Je to normálne?

luckalussy47
28. aug 2026

Dobrý den prajem.
Chcem sa opýtať.
Bola som na gynekologickej prehliadke. Robila klasicky odbery na citologiu. Povedala ze to vyzerá na ovulaciu. Ktorá podla appky mala prísť (nespolieham sa na aplikaciu). Plus spravila aj sono. K tomu to nejako nekomentovala povedala len ze ak nebudú dobre výsledky tak zavolá cca do troch týždňov.
Ked som prišla domov a šla na WC utierala som krv. Nebolo to veľa ale ani málo. Nevolala som nakoľko to bolo uz neskor a ani by som sa nedovolala.
Chcela som len vediet ci ste mali nejakú skúsenosť ze po prehliadke ste mali krvácanie. Na druhy den uz som nemala nic. Dakujem aj za prečítanie.

minenkaa
28. aug 2026

Ano môže byt slabé krvácanie

luckalussy47
autor
28. aug 2026
@minenkaa

Ano môže byt slabé krvácanie

@minenkaa dakujem za odpoveď. Po pravde ma to prekvapilo. Doteraz sa nic take nestalo. A lekárka nas brala ako na páse.. aj ked sa tam človek objednava.

crazy_cat_lady
28. aug 2026

Ano, moze sa to stat po vysetreni a obzvlast po cytologii

zuzanaete
28. aug 2026

Ano, moze nastat slabe krvacanie. Mna na to vzdy lekar upozorni.

luckalussy47
autor
28. aug 2026
@crazy_cat_lady

@crazy_cat_lady ďakujem. Som kľudnejšia. 🙂

luckalussy47
autor
28. aug 2026
@crazy_cat_lady

@crazy_cat_lady tak ona vždy to robí keďže raz ročne chodím. 🙂 ale ďakujem.

luckalussy47
autor
28. aug 2026
@zuzanaete

Ano, moze nastat slabe krvacanie. Mna na to vzdy lekar upozorni.

@zuzanaete mne nic nepovedala práveže.

anonym_9143bb
28. aug 2026

Mna po takmer kazdom vysetreni dr upozorni ze mozem aj zakrvacat.

luckalussy47
autor
28. aug 2026
@anonym_9143bb

Mna po takmer kazdom vysetreni dr upozorni ze mozem aj zakrvacat.

@anonym_9143bb na mna asi nemala naladu. 😁 netusim

miskakyblik
28. aug 2026

Ja krvacam vždy , rovno mi vždy ponúka vložku , ale ja mám vždy svoju už som na to pripravená. Cytologia sa odoberá akoby takou kefeckou ktorá akoby rozruši troška to tkanivo aby sa trošku z neho zachytilo na tých bodlinkach. Kto je viac citlivý alebo má aktuálne ovulácie čiže všetko tam je citlivé vtedy, tým pádom veľmi prekrvene môže byť krvavé spinenie...ak by neskončilo na druhý deň, ozvala by som sa gynde v pondelok...🙂

sara07
29. aug 2026

ano zvykne, mne sa to ešte nestalo ale aj tak ma zakaždym upozorni na to

luckalussy47
autor
29. aug 2026
@miskakyblik

Ja krvacam vždy , rovno mi vždy ponúka vložku , ale ja mám vždy svoju už som na to pripravená. Cytologia sa odoberá akoby takou kefeckou ktorá akoby rozruši troška to tkanivo aby sa trošku z neho zachytilo na tých bodlinkach. Kto je viac citlivý alebo má aktuálne ovulácie čiže všetko tam je citlivé vtedy, tým pádom veľmi prekrvene môže byť krvavé spinenie...ak by neskončilo na druhý deň, ozvala by som sa gynde v pondelok...🙂

@miskakyblik chvala bohu skončilo hned na druhy den. Len ma to dosť znepokojilo nakoľko mi ani nic nepovedala. Ale tak budem vediet ze sa neobjednavat ked to nejako takto bude vychádzať.. aby sa dalo trosku tomu predísť.. 🙂 ďakujem za reakciu aj vysvetlenie.

miskakyblik
29. aug 2026

Hej tak je dobre , nieje zaco, ja som krváca vždy ale nikdy som nevedela prečo až mi raz gynda hovorila že ja vždy krvacam a bola som tam v rôznych fázach cyklu takže to mám citlivé stále, aj sa zle uvoľním tak aj preto , a ukázala mi ten ,,instrument,, ktorým sa cyto robí , takže síce krvacam stale po cyto ale aspoň viem súvislosti 🙂 inak po tehotenstvach sa mi to rapídne zlepšilo už boli aj odbery kedy som nekrvacala a to som rodila iba sekciou ...doki mi povedala na to, že to preto že som už uvoľnenejšia lebo počas tehotenstva , vyvolavacky a podobne to sú už iné vyšetrenia tak toto je už nič pre mňa 😁tak neviem no ...😁

miskakyblik
29. aug 2026
@luckalussy47

@miskakyblik chvala bohu skončilo hned na druhy den. Len ma to dosť znepokojilo nakoľko mi ani nic nepovedala. Ale tak budem vediet ze sa neobjednavat ked to nejako takto bude vychádzať.. aby sa dalo trosku tomu predísť.. 🙂 ďakujem za reakciu aj vysvetlenie.

@luckalussy47 .⬆️