icon

Krvácanie po konizácii: Skúsenosti a rady od žien

1. apr 2024

Ahojte, 22.3. som podstupila leep konizaciu, po zakroku som dva dni spinila a potom nastupil zapachajuci vytok, ktory trval niekóko dni.. predvcerom som vsak zacala krvacat a menstruacia to pravdepodobne nie je, nakolko tu som mala 10.3… intenzita krvacania je silnejsia ako ked mam menstruaciu a krv je tmavocervena riedkej konzistencie, bez hrudiek.. mali ste zienky niektora nieco taketo po zakroku? Zajtra samozrejme budem telefonovat svojmu lekarovi.. mne sa vsetky rany hoja vseobecne dlhsie a mam horsiu zrazanlivost, obavam sa aby som nemusela opat do narkozy.. dakujem za vase postrehy a prajem krasne sviatky 😊

Strana
z2
gaaaa
3. apr 2024

Určite áno. Ak pôjdeš k dr.na kontrolu tak mu to povedz a uvidíš čo ti na to povie.

autor
3. apr 2024

@gaaaa o tyzden mam kontrolu, urcite to spomeniem 🙂 dakujem za tvoje skusenosti, zelam ti vela zdravia a pekny den 😊🥰

gaaaa
3. apr 2024

Ďakujem aj tebe prajem veľa zdravíčka nech už je len a len lepšie.🙏❤️

buratinko1
29. apr 2024

Ja som bola na konizacii 5.4. Všetko vyzeralo byť super, menštruácia prišla v termíne presne 11.4...keď skončila zase bolo len mierne špinenie, v deň kontroly som ale začala silno krvácať v čakárni u doktora, potom keď som vychádzala na kozu tak sa zo mňa vyliala krv, tiekla tak prúdom, doktor tvrdil, že mi praskla cievka pravdepodobne...tamponmi to zastavovali, pichol injekciu..bol piatok tak cez víkend nariadil kludovy režim a ze v pondelok na kontrolu mam ísť.. to bolo už po dvoch týždňoch...na kontrole povedal, že sa to krásne hojí, že sa mám stále šetriť...v noci som začala zase silno krvácať, ráno v utorok som volala doktorovi co sa deje...že neviem ani z vane vyjsť co to krvaca stale a že to tečie prúdom...hneď volal do nemocnice kde mi to robili, utekali sme tam a museli ma nanovo uspať a spravit to...dnes som 7 dni od zákroku, krvacam mierne stále, keď ležím je dobre, keď sa postavím tak zo mňa vždy niečo vyjde..na kontrole v piatok bolo všetko v poriadku, len sa mi objavil zápach tak doktor kázal robiť vaginálne vyplachy, lenže spravila som si len v piatok večer a v sobotu večer, včera už nie, lebo ma to začalo páliť a dočítala som sa ze vypalchy sa po konizacii nemajú robiť...tak teraz čakám zas do piatku na kontroly, že čo to bude...ide ma uz z toho poraziť.. už bude pomaly mesiac celkovo toto moje trápenie...najhoršie je, že mám malú 5 mesačnú dcéru, ktorú kojim a zakázal mi doktor ju dvíhať, je to na nervy...dnes a zajtra nemám žiadnu pomoc pri sebe takže som ju už musela dvíhať , tak sa strašne bojím co bude, lebo ležať do nemocnice nechcem ísť.

martinakodajova
30. apr 2024

@buratinko1 fuuuha, tak toto je moc aj na kona. Drzim ti palce

radoslavasivakova7
30. sep 2024

Ahojte baby tak pišem momentalne z nemocnice. Zakrok som mala 26.9. v Košiciach na súkromnej poliklinike kde som si aj za zákrok platila...Operovali ma o cca10:15 zobudila som sa pred jedenástou..domov ma pustili o 15:00 stym ze som mala neskutocne bolesti pod bruškom a ešte aj som krvácala..nikto mi nič nepovedal neoboznamil akurat mi povedali nenamáhať sa..cesta domov hodina aj pol bola katastrofálna som myslela ze tak od bolesti zahyniem plus este aj tŕpnutie ruky tvar nohy..doma som len lezala krvacala som cely piatok a v sobotu prisla po mna zachranka lebo bolo zvlastne ze tolko krvacam zobrali ma na gyn.abm kde mi povedali ze musia ma operovat zas .po operacii doktorka povedala ze som tam mala všetko rozpadnuté museli mi všetko šiť. Na druhý den ma pustili domov kde som vôbec nekrvacala ani bolesti som nemala prisla som domov lahla samozrejme zase krv zase naspäť na pohotovosť...dnes ma po 2 krát zase operovali kde použili už aj leaser..Tak modlím sa aby už konečne všetko bolo v poriadku doma ma čaka 1,5 rocna dcerka ktora mi uz tak velmi chýba 😔😔 Môj pribeh

Strana
z2