icon

Krvácanie po neúspešnom KET

erika690
21. máj 2025

Ahojte kočky. Chcem sa opýtať či ste mali niektorá podobnú skúsenosť ako ja. Som po prvom neúspešnom vklade embrya, kde po vysadení liekov (estrofem+progestanelle) som dostala o 3 dni normálne menštruáciu...všetko by bolo OK len mam 12. deň od menštruácie a stále špiním a pri utretí mám krv, dnes dokonca silnejšie krvácam ako špiním...Bola som včera na kontrole v centre, vraj sa telo ešte nevysporiadalo s tým, možno stres, nervozita, cystu som nemala žiadnu. Kus sa obávam či je to v poriadku, lebo je to nepríjemne dosť.

stellarstar
21. máj 2025

Organizmus zblbol z tých hormónov. Nechaj telo aby sa spamätalo, tiez som mala raz taký zblbnuty cyklus

erika690
autor
21. máj 2025

Ďakujem pekne za odpoveď trošku ste ma upokojili 🙂 snáď to prejde čim skôr. Lekár mi odložil druhý vklad aby sa telo dostalo do normálu najprv.

stellarstar
21. máj 2025
@erika690

Ďakujem pekne za odpoveď trošku ste ma upokojili 🙂 snáď to prejde čim skôr. Lekár mi odložil druhý vklad aby sa telo dostalo do normálu najprv.

@erika690 ja som mala toez tuším 2 m pauzu

erika690
autor
21. máj 2025

Tiež ste tak dlho krvacala alebo špinila po neúspešnom ket?

stellarstar
21. máj 2025
@erika690

Tiež ste tak dlho krvacala alebo špinila po neúspešnom ket?

adjaja
15. jún 2025

@erika690 Ahoj ja som po vysadení liekov estrofem a progestanelle oo neúspešnom KET dostala tiež na 3ti deň menzes 5.6.2025 a dodnes mam špinenie....