icon

Krvácanie po ovulácii u 15-ročnej

michaela679
16. feb 2025

Ahojte baby, mám 15 rokov a toto sa mi stalo prvý krat.. Ms mi začala 1.2 a skončila 5.2 mávam pravidelný cyklus bez meškania 10.2-15.2 mám tzv plodné dni no však 14.2 som si všimla na servitke krv zlakla som sa že čo to môže byť rozhodla som sa že to budem sledovať myslela som si že to je ovulačné krvacanie no však čo čítam pretrváva pár hodín alebo 1-2 dni no však krvácanie neprestalo.. najprv to malo sveteljšiu farbu teraz tmavšiu a nemyslím si že ms by mohla byt hned po ovulke vopred ďakujem za rady a odpoveďe☺️

michaela679
autor
16. feb 2025

@michaela679 chcela by som dodať žiadne iné príznaky nemám iba to krvacanie bez bolesti brucha, pŕs a pod.

vanilkovazmrzka
16. feb 2025

Existuje aj anovulacne krvacanie, kedy si myslis ze mas menstruaciu ale v skutocnosti to nie je menstruacia lebo ovulacia v ocakavanim termine sa pre nejake dovody neuskutocnila. Mozno nejaky hormonalny vykyv, moze sa stat. Ak pockaj do dalaieho cyklu, ci pride menstruacia ako predpokladas, a ak by si znova krvacala mimo cyklu bolo by fajn ist na prehliadku, aby lekar skontroloval ci je vsetko ok.

vkatush
16. feb 2025

Poznám 2 ženy, čo krvácajú počas ovulácie rovnako ako počas MS. Lekár urobil kontrolu, všetko v poriadku a vraj sa to niektorým ženám stáva.

Je na tebe, či počkáš, či to prejde po ovulácii alebo či pôjdeš k lekárovi na kontrolu, či je všetko v poriadku.

michaela679
autor
16. feb 2025

Síce som nad tým neuvažovala že by som mohla mať anovulačné krvacanie úprimne prvý krát o tom počujem 😅Hormonálne výkyvy môžu ovplyvniť ovuláciu a spôsobiť krvácanie mimo cyklu. Ak sa to bude opakovať, určite zájdem na kontrolu

@vanilkovazmrzka
@vanilkovazmrzka
@vanilkovazmrzka