Krvácanie po pohlavnom styku
Ahojte . Uz som tu pisala cca august ,či mate skusenost s krvacanim po sexe .
Vtedy krvacanie trvalo cely den a bolo ako menstruacia . Bolo to 6 dni pred menstruaciou .
U dr bolo vsetko v poriadku . Aj histologia. Dr nic dnu nenasiel . Vseyko ok
Teraz sa mi to stalo opat . Krvacanie je skor iba po cikani a mierne .
No teraz som v case ovulacie ,alebo 2dpo .
Rozmyslam ,či vzdy s tym.ist k dr . Alebo sa to bezne stava toto .
Nikdy predtym som tieto problemy nemala . Az tento rok . A to uz mam cez 35 rokov . Asi starnem 😅 .
Mate skusenost ?
Este podotknem ,ze sex mam pravidelne ,cize to neni ,ze utrhnuta z reraze po nejakej dobe . Plus aj vlhkost je az az .
@anonym_autor urológ? Tam si bola?
@stellarstar nie. Nemam problemy s mocenim . Testujem sa ked tak pasikmi a nemam tam nic . Vzdy v poriadku . Rano tam krv bola,ale to je tym,že som "krvacala". Teaz je papierik cisty . A to mam aj bielkoviny ,krv,hemoglobin atd a teda je to negativne . Ale dakujem ,skusim este toto. Nenapadlo mi,ze to moze mat suvis .
@stellarstar nie. Nemam problemy s mocenim . Testujem sa ked tak pasikmi a nemam tam nic . Vzdy v poriadku . Rano tam krv bola,ale to je tym,že som "krvacala". Teaz je papierik cisty . A to mam aj bielkoviny ,krv,hemoglobin atd a teda je to negativne . Ale dakujem ,skusim este toto. Nenapadlo mi,ze to moze mat suvis .
@anonym_autor myslela som vyšetrenie u urológa nie prúžiky, aj tam môže byť suvis
@anonym_autor myslela som vyšetrenie u urológa nie prúžiky, aj tam môže byť suvis
@stellarstar ano ja som to pochopila,len teda,ze takto problem asi nemam . A krvacala som hned po styku . Po cikani to uz bolo iba v priebehu dna,aj to skor len ruzovy vytok . Ale urcite pojdem na vysetenie radsej . Dakujem

@anonym_autor urológ? Tam si bola?