Krvácanie po samovoľnom potrate

jarad
24. aug 2021

Ahoj, dievčatá poraďte mi pls co mam robiť. V maci som podstúpila kyretáž v 13tt. Dr ma poslala na hematologiu a endokrinológia a ze keď budem mať výsledky tak mám s nimi prísť. Všetky vyšetrenia som prešla zevraj je všetko OK. Tak som sa k nej objednala na vyšetrenie na september. Ale minulý týždeň som zistila ze som tehotná. Tak som k nej chcela rýchlo ísť ale p.dr má dovolenku. V sobotu som, mala bolesti tak som zasla na pohotovosť kde mi povedali ze naltrazvuku nič nevydi ale z krvi mi vyšlo ze tehotná som. V pondelok som začala spinit tak som opat zašla na pohotovosť kde mi dr povedal ze nič nevidí a poslal ma domov že za 7 dní u svojej gyn. Ale večer som už začala krvácať.
Moja dr bude robiť až od pondelka. Co mam robiť? Mám čakať alebo mám znova ísť do nemocnice?

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bigapple
24. aug 2021

@jarad ahoj, ja by som neriskovala, istota je istota, a pre tvoj klud radsej kontrola v nemocnici ako pisali vyssie aj 100x ❤️🙏🏻

miskamicha
24. aug 2021

@jarad bez na gyndu, aknuz nie teraz tak hned rano, dr.musi mat zastup. Nechcem strasit ale moze sa jednat aj o biochemicke 😪 dufam, ze to tak nie je a drobec sa udrži. Vela sil

jarad
autor
25. aug 2021

@miskamicha tak som dnes bola u zastupujúci dr. A mala sis pravdu ide o biochemické. Popravde som to aj čakala. Ale tk už sa s tým nedá nič robiť.

miskamicha
25. aug 2021

@jarad to mi je luto 😭😭😢 verim ze to coskoro vyjde..embryo nebolo zrejme zdrave. Aj ja som si tym presla 3x. Mozete sa hned zacat snazit. Urcite by som po ovulacii nasadila progesteron a popripade zacala pichat aj fraxiparin, pre istotu.

jarad
autor
27. aug 2021

@miskamicha inak na túto vec ma upozornil aj dr na pohotovosti. Doslova mi povedal " dokedy sa chcete takto stále trápiť? Keby som bola ja vašim lekárom hneď po 1 Menštruáciu vám nasadím progesteron a fraxiparin". Toto je totiž 4x. Ja som na neho kukala jak vôl.... Som blbaa alebo neviem ale ešte nikdy som o tom nepočula.... Každopádne keď bude moja dr konečne ordinovat po dovolenke budeme sa veľa rozprávať.

miskamicha
27. aug 2021

@jarad mna dr po 1.biochemku poslal na henatologiu...a nasledne som si ja po znamosti vyriesila repro imunologiu a endokrinologiu a pre istptu som zasla aj do CAR a prisli sme asi na pricinu. Ale nie duphaston to je slabe, ale rovno utrogestan alebo progestanelle 200mg 2xdenne tak davaju v cAR a preventivne fraxik. Neviem ci ste boli v cAR..ale vyse 90% podiel na biochemickych ma zla genetika embrya potom su to hormonalne a hemato priciny. Je mi to luto velmi, viem ako sa citis, verim ze sa vam coskoro podari a budete mat vela deti. Nedaj sa lekarkou odbit ak by nic nechcela podniknut.
A bacha na progesteron ak sa nasadi priskoro moze blokovat ovulaciu, takze az po...pri takom 28dnovom cykle tak na 17.den.