Krvácanie pri sexe: Môže byť príčinou myóm?
Ahoj.mali sme s manzelom sex na 6.den cyklu.este nikdy sa nam nestalo,aby som zakrvacala.je pravda ze sme mali trosku vasnivejsi sex a aj poloha bola ina. Bol naozaj hlboko. No neviem comu to zakrvacanie mam pripisovat. Vo februari som bola na gyn.prehliadke,vsetko bolo ok,akurat povedal,ze mam myo,ale ze to nie je nic zle,ale mam si sledovat cykly. Stretli ste sa uz niektora s tym zakrvavanim?bolo to jednorazove pri styku.dalej nekrvacam.
Dakujem
@korra aj mne sa to stalo raz na 8.den a nebol ani styk.asi to robi ten myom.ja som sa hned pytala dr,ci to dame von. No on povedal, ze zatial nie je treba. Vy mate myom dlho?dakujem
@pusinka263 bojujem stym uz dlhsie, dlho sa nejak zvlast nic nedialo, resp nerastli, aj ked som mala silne a dlhsie krvacanie. Tento rok v maji na preventivke doktor zistil, ze ten jeden narastol za rok az moc /7cm/. Ze vraj podla stavu vajecnikov a ostatnych organov to na skoru menopauzu nevyzera, navrhol ten veljy odstranit, ale tie ostatne male, tam nemoze zarucit, ze nebudu rast, kedze tie potvory tie hormony potrebuju. Budem mat 45 rokov, dalsie dieta neplanujeme, takze som sa rozhodla pre totalnu hysterektomiu +vajcovody /s ponechanim vajecnikov/. Zatial teda s vyhliadkou laparoskopickej operacie.

@pusinka263 ano, stalo. 6-7. den, ani sex nemusel byt. Stacila mensia namaha (nakup..). Asi nejaky zachyteny "zbytok". Mam uz ale jeden velky myom a na jesen planovanu hysterektomiu.