icon

Krvácanie pri stolici

nepoviemsvojemeno
6. máj 2025

Ahojte je mi to trápne sem pisat ale keď vykonávam veľkú potrebu ide mi krv , jasnocervena , neboli ma keď tlacim na stolicu ani nepali len pozerám a toaletak od krvi ale stolica je normalna hnedá , sú na to nejaké lieky ? Ano môžu to byt hemoroidy a čo zaberá alebo ako sa to lieči bez lekárov a chirurgických zákrokov ?

Strana
z2
viestta
6. máj 2025

@nepoviemsvojemeno zajtra chod k vseobecnemu lekarovi a on ta nasmeruje aj na diagnostiku aj na liecbu. Krvacanie cervenou krvou je dovod na urychlene riesenie stavu

balerina2025
6. máj 2025

@nepoviemsvojemeno urcite ries s lekarom.

16zolik16
6. máj 2025

Môže to byť polyp mal som to

balerina2025
6. máj 2025

@nepoviemsvojemeno a mas malo na papieri ci nomralne viac

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
balerina2025
6. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 a ano, konecnik zvykne svrbiet pri hemer.

dora281
Autor odpoveď zmazal
nika185
6. máj 2025

jasná krv môže byť bud tlakom pri tvrdšej stolici , ked praskne nejaká cievka, alebo to môžu byť hemoroidy, tmavá natrávená krv je z vyššej sféry čriev, čo je už vážnejší stav, ktorý vyžaduje vyšetrenie na okultné krvácanie, potom kolonoskopické vyš. a ked to máš časté, chod k lekárovi, ten ťa pošle na chirurgiu alebo GIT vyšetrenie a nasadia liečbu, aspoň budeš mať istotu, o čo ide

dora281
Autor odpoveď zmazal
nika185
6. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 no konečník je trochu dalej a ked si vytiera ten tak asi vie že spredu to nebude ak to je dokonca len pri stolici, tu krv z ,,ústia života" ako to nazývaš pekne 🙂 by si vytrela skôr pri močení, menštruácia je niečo iné, ked žena krváca, samozrejme, že krv zachytí aj pri stolici, ale hádam vie, čo píše

balerina2025
6. máj 2025

krv na papieri sa moze objavit bezne aj ked casto chodis kakat, zodre sa koza okolo konecnika. mne sa to stalo ked som bola 3-4 x na zachode, ked mam stres, chodim casto.

nepoviemsvojemeno
autor
6. máj 2025
@balerina2025

@nepoviemsvojemeno a mas malo na papieri ci nomralne viac

@balerina2025 malo malo

dora281
Autor odpoveď zmazal
balerina2025
6. máj 2025
@nepoviemsvojemeno

@balerina2025 malo malo

@nepoviemsvojemeno nevadi, lekar zoberie vzorku stolice a tam zisti ci mate to okutne krvacanie...a potom ak bude, vas asi posle na kolono.

cukroska
6. máj 2025

@nepoviemsvojemeno Zvyknem to mávať a už roky a nIekedy aj celkom dosť a jasnočervená krv. Nebola som s tým a už vôbec nie na kolonoskopiu. Ale mala by som viem..Ale mám to už roky občas.

zuzudrnda
6. máj 2025

Súkromne pomôže aj proktolog bez výmenného lístka ak sa dobre pamätám.

nika185
7. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 a preco mas zensky profil?

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
nika185
7. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 mal si foto dievčata už máš chlapca si si to zmenil, o nič nešlo, len si pisal ako muž a profil dievča

nika185
7. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 nerozumiem aký bazarik, vieš som blondína 😀 keď myslíš tu na modromkoniku tak tu ho má snáď každá, obchodík teda nemám, som zrdr. sestra na psychiatrii ked už 😂

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
nika185
8. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 tu je jedno či si muž či žena, odpovedáme na otázky, radíme, neni to zoznamka 😀 smajlíka dáš pri písaní, máš ho dole v klavesnici na mobile, už len si vybrať toho správneho, pracujem v ústave , tam by si nechcel byť, ver mi

Strana
z2